Παναχαϊκή - Απόλλων Λάρισας 1-0

Gazzetta team
Παναχαϊκή - Απόλλων Λάρισας 1-0

bet365

Η Παναχαϊκή με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 2', πήρε τη νίκη απέναντι στον Απόλλωνα Λάρισας με 1-0 κι ανέβηκε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.

Σε ένα παιχνίδι που έγινε κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες, με τους ανέμους να σηκώνουν μέχρι και διαφημιστική πινακίδα, η Παναχαϊκή επικράτησε 1-0 του Απόλλωνα Λάρισας και σκαρφάλωσε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.

Το γκολ που έδωσε και τη νίκη στους Πατρινούς, μπήκε μόλις στο δεύτερο λεπτό με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ελευθεριάδη. Η Παναχαϊκή άγγιξε και το 2-0 με τον Αργυρόπουλο στο 16, με τον Απόλλωνα Λάρισας να μην απειλεί στιγμή στο πρώτο 45λεπτο.

Στην επανάληψη όμως, οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με το... καλησπέρα, καθώς στο 50' μετά από εκτέλεση φάουλ του Πολέτο, ο Καρατάσιος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο δοκάρι του Σούλη που είχε κάνει άστοχη έξοδο. Δύο λεπτά αργότερα, ο Κυνηγόπουλος σούταρε με τον Μάντζαρη να σώζει, ενώ άστοχα ήταν και τα σουτ των Μπαστακού, Ελευθεριάδη στο 62' και στο 68'.

Από εκεί και πέρα η μεγάλη φάση έλειψε και η Παναχαϊκή πήρε τη νίκη που την έφερε στο -2 από τον δεύτερο Απόλλωνα Λάρισας.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Σούλης, Πολίμος, Σταμόπουλος, Τσελεπίδης, Λουμπαρδέας, Φουρλάνος, Πλέγας, Ελευθεριάδης, Αργυρόπουλος (84' Μοντιέλ), Κυνηγόπουλος (69' Μαυριάς), Μπαστακός.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Άριαν Μπελά): Μαντζάρης, Σκούπρα, Καρατάσιος, Κοντοές, Σουλιώτης (57' Γκουντρουμπής), Καμπέρης, Μπραμπίγια, Τασιούλης, Λίταινας, Πολέτο, Λουκάο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα