Nortenos: «Τα εισιτήρια των 50 λεπτών, να παραχωρηθούν στο Χαμόγελο του Παιδιού»!

Nortenos: «Τα εισιτήρια των 50 λεπτών, να παραχωρηθούν στο Χαμόγελο του Παιδιού»!

Gazzetta team
Nortenos: «Τα εισιτήρια των 50 λεπτών, να παραχωρηθούν στο Χαμόγελο του Παιδιού»!

bet365

Η κόντρα των οργανωμένων οπαδών της Παναχαϊκής με την ΠΑΕ καλά κρατεί! Αυτή την φορά οι Nortenos πήραν μια πρωτότυπη και σημαντική πρωτοβουλία ως... απάντηση στην πρόθεση της διοίκησης για διάθεση εισιτηρίων στην τιμή των 50 λεπτών!

Αναλυτικά η ανακοίνωση των Nortenos Patras αναφέρει:

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ, ανακοίνωσε οτι διαθέτει εισιτήρια στον Σύνδεσμο μας, στην συμβολική τιμή των 0.50 λεπτών, για το παιχνίδι του Σαββάτου, εξαιτίας της παρουσίας μας, στο εκτός έδρας με την Σπάρτη. Ενημερώνουμε την ΠΑΕ, κατ'αρχήν και αφού φαίνεται ότι δεν γνωρίζει, ότι εμείς ακολουθούμε την ομάδα πάντα και παντού, δίχως ανταλλάγματα αλλά με μόνο γνώμονα την αδιαπραγμάτευτη αγάπη μας, για τα Κοκκινόμαυρα.
Επιθυμία του Συνδέσμου είναι τα εισιτήρια, να παραχωρηθούν στο "Χαμόγελο του παιδιού", ώστε τα παιδιά μαζί με τους συνοδούς τους, να περάσουν κάποιες ευχάριστες ώρες στο γήπεδο της Αγυίας και να γίνουν κοινωνοί της Κοκκινόμαυρης Ιδέας. Φυσικά, θα αναλάβουμε το κόστος των εισιτηρίων που θα παραδοθούν.

ΥΓ. Τα ονόματα που ζητήθηκαν, τα έχει σε λίστα, όπως μας είχε ενημέρωσει, ο νέος Χορηγός. Τα 35 ονόματα που διαθέτει, να εμπλουτιστούν κοντά στα 200, για να μην γίνονται μισές δουλειές. Είναι κρίμα!!!

ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΓΥΙΑ, ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!!!».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα