Μάντζης: «Να συνεχίσουμε έτσι για την άνοδο»!

Μάντζης: «Να συνεχίσουμε έτσι για την άνοδο»!

Gazzetta team
Μάντζης: «Να συνεχίσουμε έτσι για την άνοδο»!

bet365

Ο Βασίλης Μάντζης, το... κανόνι του ΝΠΣ Βόλος, οδηγεί την ομάδα προς την άνοδο στην Σούπερ Λιγκ και μιλά στο gazzetta.gr για την δική του εξαιρετική σεζόν, το μυστικό της πρώτης θέσης, τα όνειρά του και τα γκολ που έχει ξεχωρίσει.

Μπορεί, όπως λέει και ο ίδιος, να άργησε να παίξει σε υψηλό επίπεδο αλλά ποτέ δεν είναι αργά και ο Βασίλης Μάντζης το αποδεικνύει φέτος στην Football League! Ο 27χρονος σέντερ φορ που είναι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας με 9 γκολ μίλησε για την καταπληκτική πορεία του Βόλου, τα δικά του επιτεύγματα και φυσικά για την ζωή του στην πόλη και τα όνειρά του.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Βασίλη Μάντζη στην Έλενα Οικονόμου:

Ο Ν.Π.Σ. Βόλος οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος της Football league,έχοντας μάλιστα και διαφορά ασφαλείας από τους διώκτες του.Αν και νεοφώτιστοι στην κατηγορία πως το καταφέρατε αυτό;

Θεωρώ οτι έχουμε δουλέψει πολύ ως ομάδα , έχουμε σταθερότητα στα αποτελεσματα που παίρνουμε και επειδή όλες οι ομάδες είναι του ιδιου επιπέδου κανεις δεν έχει κανει κάποιο σερι. Εμείς που έχουμε αυτή τη σταθερότητα έχουμε δεινοπάθησει, καθως έχουμε πάρει πολλές νίκες μετα το 80 και σε καποιες έδρες υποφεραμε πραγματικα. Οπως και περυσι , η ομάδα μας φτιάχτηκε με ενα στοχο να κερδιζει όλα τα παιχνίδια μέσα απο τη δουλεια και την ομαδικότητα . αυτό κάνουμε και μας βγαίνει. Σίγουρα όμως πρέπει να συνεχίσουμε στους ίδιους ρυθμούς για να φτάσουμε στον τελικο μας στόχο που είναι το πρωτάθλημα και η άνοδος στην Σουπερλιγκ.

Βασίλη είσαι πρώτος σκόρερ της ομάδας σου ,έχεις πετύχει εννέα τέρματα μέχρι στιγμής. Ικανοποιημένος από τις φετινές σου εμφανίσεις με τη φανέλα της Βολιώτικης ομάδας; Πόσο σε έχει βοηθήσει ο προπονητής και οι συμπαίκτες σου έτσι ώστε να σκοράρεις με αυτό το ρυθμό;

Ειμαι ικανοποιημενος αλλά επειδή έχω καιρό να πετύχω κάποιο γκολ αυτό με απογοητεύει ,ελάχιστα ομως , γιατί το πιο σημαντικό είναι οτι η ομάδα συνεχίζει να κερδιζει και χωρίς τα γκολ και στο τέλος της χρονιας αυτό θα έχει σημασία . Σίγουρα για εναν επιθετικό , είναι πολύ σημαντικό να τροφοδοτείται σωστα απο τους συμπαίκτες του και να τον πιστεύουν . Το πρώτο το έχει η ομάδα , το δεύτερο το έχω κερδίσει . Επίσης οταν ένας επιθετικος σκοράρει σημαίνει οτι ο προπονητης δουλεύει γιατί αυτή είναι η κυρια δουλεια του, πέρα απο τα υπολοιπα κομματια που ζητάει ο καθέ προπονητης. Με έχει βοηθήσει ο δικός μου κόουτς γιατί πιστεύει σε μένα άλλα και σε όλη την ομάδα και αυτό φαίνεται οτι έχει κρατήσει περιπου την ίδια εντεκάδα με πέρυσι.

Σε αρκετά παιχνίδια πρωταθλήματος αν και βρεθήκατε πίσω στο σκορ καταφέρατε και γυρίσατε υπέρ σας το σκορ και στο τέλος πανηγυρίσατε σημαντικές νίκες απέναντι σε δυνατούς αντιπάλους.Τι δείχνει αυτό;

Αυτό δείχνει οτι έχουμε δουλέψει καλά τη φυσική κατασταση και οτι παλευουμε και πιστεύουμε στην νική και για την νική σε όλα τα παιχνίδια.

Ο Βόλος είναι μια από τις ομορφότερες πόλεις της Ελλάδας,πως είναι η ζωή εδώ όταν τελειώνουν οι προπονήσεις;

Είναι ωραία η ζωή , εχεις πολλές επιλογές , είναι όμορφη πόλη , έχει θάλασσα , έχει και το Πήλιο και είναι και στο κεντρο της Ελλάδας για να πας κάποια εκδρομή σε κάποιο άλλο ομορφο μέρος της Ελλάδας μας. Εντάξει εμένα μου αρεσει να πιω τον καφέ μου και μετα να κάτσω σπίτι να δω καμια ταινία ,να παίξω football manager , καμια βόλτα με την κοπελα μου , ήρεμα πραγματα .

Ας μιλήσουμε και για τους προσωπικούς σου στόχους.Έχεις όνειρα;

Αυτη τη στιγμη το όνειρο μου είναι να πάρω το πρωτάθλημα . Καποτε ήταν να παίξω στην Αρσεναλ. Σίγουρα κάνω όνειρα για το μέλλον αλλά το πιο σημαντικό είναι να είμαι υγιής και ευτυχισμένος αυτή τη στιγμη.

Οι δικοί σου άνθρωποι παρακολουθούν τους αγώνες;Αλήθεια εσύ έχεις κάποιο γούρι πριν από τα ματς,είσαι προληπτικός;

Είμαι πολύ προληπτικός δυστυχώς έως ψυχαναγκαστικος . Οι δικοί μου άνθρωποι με παρακολουθούν ,γιατί οι περισσοτεροι είναι ποδοσφαιρόφιλοι ουτως η άλλως . Πέρα απο τους συγγενείς και πρωην συμπαικτες με παρακολουθούν οι συγχωριανοί μου και το εκτιμώ αυτό.

Καλύτερός επιθετικός στην Ευρώπη ποιος είναι για τον Βασίλη Μάντζη;

Αγαπημένος μου είναι ο Τιερί Ανρί, καλυτερος με διάφορα απο τον δεύτερο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Έχεις ξεχωρίσει κάποιο γκολ που έχεις πετύχει η παιχνίδι από το φετινό πρωτάθλημα και γιατί;

Τα γκολ με Κέρκυρα Παναχαϊκή είναι όμορφα , είναι σαν... μπαζερ μπιτερ και είναι με ομάδες με τους ίδιους στόχους. Για μένα είναι και οι ομάδες που θα παλέψουν μέχρι τέλους ειτε με εμας αν δεν έχουμε τη διαρκεια , ειτε μεταξύ τους για τη θέση που οδηγει στα μπαράζ.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα