Τουτζάρης στο gazzetta.gr: «Δικαίωμα του Κάιπερς να κάνει προπονήσεις, αλλά πρέπει να τηρεί το συμβόλαιο του»

Γιάννης Γεωργόπουλος
Τουτζάρης στο gazzetta.gr: «Δικαίωμα του Κάιπερς να κάνει προπονήσεις, αλλά πρέπει να τηρεί το συμβόλαιο του»

bet365

Ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ Εργοτέλης, Γιώργος Τουτζάρης μίλησε στο gazzetta.gr για την επιστροφή του Ούγκο Κάιπερς στην Κρήτη και το ενδεχόμενο να επαναδραστηριοποιηθεί με τον Εργοτέλη.

Η επιστροφή του Ούγκο Κάιπερς στις προπονήσεις του Εργοτέλη έπειτα από έξι μήνες, αλλά και τα όσα προηγήθηκαν αναφορικά με την κλεισμένη μεταγραφή του Βέλγου φορ στην ΑΕΚ συνθέτουν το αλλόκοτο σκηνικό ενός σίριαλ χωρίς αρχή και τέλος.

Την στιγμή που όλα έδειχναν πως ο περυσινός δεύτερος σκόρερ της Football League έχει αφήσει πίσω του το κεφάλαιο Εργοτέλης περιμένοντας απλά να ολοκληρωθεί το καλοκαίρι το συμβόλαιο του το καλοκαίρι, ήρθε η ανατροπή με την παρουσία του στα βραβεία του ΠΣΑΠ όπου αναδείχθηκε κορυφαίος ξένος του στο περυσινό πρωτάθλημα.

Ο Κάιπερς όμως δεν έμεινε εκεί. Ταξίδεψε στην Κρήτη επιστρέφοντας στις προπονήσεις με σκοπό από την πλευρά πάντα του Βέλγου ποδοσφαιριστή, αλλά και του ατζέντη του Τζακ Λίχτενσταϊν να του δοθεί συγχωροχάρτι από πλευράς Εργοτέλη και να πάρει χρόνο συμμετοχής στα προσεχή ματς.

Ο γενικός διευθυντής της κρητικής ΠΑΕ, Γιώργος Τουτζάρης επιβεβαίωσε στο gazzetta.gr πως πράγματι ο Κάιπερς προπονείται με τον σύλλογο όπως διευκρίνισε θα πρέπει ο ποδοσφαιριστής να είναι εντάξει στις υποχρεώσεις του για να μπορέσει να ενταχθεί πλήρως κάτι που ασφαλώς δεν έχει συμβεί.

«O Ούγκο έχει δικαιώματα και υποχρεώσεις όπως ο κάθε επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, το ίδιο ισχύει και για το σωματείο έναντι του ποδοσφαιριστή... Είναι δικαίωμα του Ούγκο να κάνει προπονήσεις όμως πρέπει να είναι εντάξει και στις υποχρεώσεις του έναντι του κλαμπ για να μπορέσει να ενταχθεί πλήρως. Οι συμφωνίες και τα συμβόλαια είναι για να τηρούνται. Δεν είμαστε στο ποδόσφαιρο για να καταστρέφουμε καριέρες αλλά για να φτιάχνουμε και ο Εργοτέλης το έχει αποδείξει πολλές φορές τα τελευταία χρόνια».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα