Ηρακλής - Κέρκυρα 1-1

Gazzetta team
Ηρακλής - Κέρκυρα 1-1

bet365

Κανένας δεν έμεινε ευχαριστημένος στο Καυτανζόγλειο, καθώς Ηρακλής και Κέρκυρα αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 το οποίο δεν βόλεψε κανέναν...

Ένα αποτέλεσμα που τελικά δεν έκανε σε κανέναν είχαμε στο Καυτανζόγλειο, όπου ο Ηρακλής αν και προηγήθηκε τελικά ήρθε ισόπαλος 1-1 με την Κέρκυρα, που πλέον βλέπει τον Απόλλων Λάρισας που βρίσκεται στην δεύτερη θέση να έχει διαφορά τριών βαθμών.

100% Επιστροφή* χρημάτων στον αγώνα Ολυμπιακός - ΑΕΚ (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Το παιχνίδι άρχισε ιδανικά για τον Ηρακλή, ο οποίος στο 20' κέρδισε πέναλτι, όταν ο Σανδραβέλης ανέτρεψε τον Ζιαμπάρη και ο Περόνε στο 21' ευστόχησε από τα έντεκα βήματα για το 1-0. Από εκεί και πέρα, η Κέρκυρα προσπάθησε να βγει μπροστά όμως δεν κατάφερε να απειλήσει ουσιαστικά με τον Ηρακλή να κρατά άνετα το προβάδισμα μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους.

Ωστόσο, το γκολ για την Κέρκυρα ήρθε με την έναρξη της επανάληψης. Ο Κρητικός έπιασε ένα τρομερό σουτ από το ημικύκλιο κι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1 στο 46'. Μεγάλη φάση από την ισοφάριση και μετά δεν είχαμε, με τις δύο ομάδες να απειλούν μόνο με μακρινά σουτ. Η κέρκυρα με τον Τουράμ και ο Ηρακλής με τον Κωστούλα με τους δύο τερματοφύλακες να μην ανησυχούν ιδιαίτερα.

Έτσι, το 1-1 έμεινε και η Κέρκυρα είδε τον Απόλλωνα Λάρισας να ξεφεύγει τρεις βαθμούς στη δεύτερη θέση και την Παναχαϊκή να μειώνει στους 2 από την τέταρτη θέση, ενώ ο Ηρακλής έχασε μία από τις τελευταίες του ελπίδες για να προλάβει το τρένο της ανόδου...

Οι συνθέσεις:

ΗΡΑΚΛΗΣ (Μανουέλ Ρόκα): Κάχριμαν, Βιτλής, Κουτρομάνος, Γιαννίτσης, Ζιαμπάρης, Μουνιόθ, Ορφανίδης (75' Παπαδόπουλος), Καθάριος (70' Μπορίκο), Κωστούλας, Κλέιτον, Περόνε (30' Νιαμπουγιού).

ΚΕΡΚΥΡΑ (Νίκος Αναστόπουλος): Κουτζαβασίλης, Σανδραβέλης, Χαντάκιας, Ιωάννου, Κούρος, Ν. Κρητικός, Νίκιτς, Λινάρδος (78' Αποστολίδης), Κόντος (64' Ζορμπάς), Πασάς (93' Θεοδωράκης), Τουράμ.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα