Απόλλων Πόντου - Εργοτέλης 3-0

Gazzetta team
Απόλλων Πόντου - Εργοτέλης 3-0

bet365

Μια σχετικά εύκολη εντός έδρας νίκη πήρε ο Απόλλων Πόντου την Δευτέρα απέναντι στον Εργοτέλη τον οποίο κέρδισε 3-0.

Χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερες δυσκολίες, ο Απόλλων Πόντου επικράτησε του Εργοτέλη 3-0 στο τελευταίο παιχνίδι της αγωνιστικής στη Football League. Η ομάδα της Καλαμαριάς, ήταν ανώτεροι σε όλη την αναμέτρηση κι έφτασε σε ένα άνετο τρίποντο.

Οι γηπεδούχοι κυριάρχησαν από τα πρώτα λεπτά και στο 29' κέρδισαν πέναλτι σε μαρκάρισμα του Μαζουλουξή πάνω στον Ολαϊτάν. Ο ίδιος ανέλαβε την εκτέλεση κι έκανε το 1-0 για τον Απόλλωνα. Αυτό ήταν και το σκορ του πρώτου μέρους, καθώς από εκεί και πέρα δεν είχαμε κάποια άλλη καλή στιγμή.

Στην επανάληψη οι «Πόντιοι» μπήκαν το ίδιο δυνατά και στο 57' κατάφεραν να διπλασιάσουν τα τέρματά τους. Συγκεκριμένα στο 57', ο Χασομέρης σέντραρε και ο Κυβελίδης από κοντά με σουτ έγραψε το 2-0. Στο 73' οι φιλοξενούμενοι έμειναν και με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Κοιλιάρα με δεύτερη κίτρινη και ουσιαστικά εκεί τα πάντα τέλειωσαν. Ο Απόλλων Πόντου εκμεταλλεύτηκε την αριθμητική υπεροχή και στο 83' βρήκε και τρίτο τέρμα, όταν μετά από πάσα του Αμαραντίδη, ο Σουντουρά με ωραίο σουτ διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Μετά κι από αυτή τη νίκη, ο Απόλλων Πόντου παρέμεινε στην έκτη θέση με 24 βαθμούς, ενώ ο Εργοτέλης έμεινε στους 23 πόντους διατηρώντας ωστόσο την όγδοη θέση της βαθμολογίας.

Οι συνθέσεις:

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Θεοδωρόπουλος, Πάτας, Σουντουρά (86’ Δημητριάδης), Γεωργιάδης, Μπρίτο, Πουρτουλίδης, Αμαραντίδης, Χασομέρης, Καλαϊτζίδης (74’ Μπάμπης), Βλάχος, Ολαϊτάν (49’ Κυβελίδης).

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Νίκκι Παπαβασιλείου): Κατσιμήτρος, Λαμπάκης (65’ Μπουτσάκης), Οικονόμου, Μαζουλουξής (46’ Ροβίθης), Μπάτζιος, Μπρους, Κοιλιάρας, Τσέλιος, Μπρουσέλης, Ιατρούδης, Καπνίδης (61’ Κούατενγκ).

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα