Νέος τεχνικός ο Κόστιτς στα Τρίκαλα

Gazzetta team
Νέος τεχνικός ο Κόστιτς στα Τρίκαλα

bet365

Τα Τρίκαλα ανακοίνωσαν την πρόσληψη του Σλοβένου προπονητή Μίλος Κόστιτς ως το 2020.

100% Επιστροφή* χρημάτων στον αγώνα Αστέρας Τρίπολης - Άρης (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Η αποχώρηση του Θωμά Γράφα από τον πάγκο των Τρικάλων έφερε εξελίξεις με τη διοίκηση του συλλόγου να φτάνει σε συμφωνία με τον Σλοβένο τεχνικό Μίλος Κόστιττς.

Ο 47χρονος τεχνικός υπέγραψε συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2020 με τα Τρίκαλα και ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Στο παρελθόν ο Κόστιτς είχε καθίσει στον πάγκο του Αχαρναϊκού από τον Οκτώβριο του 2016 μέχρι τον Μάρτιο του 2017.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή κ. Milos Kostic με συμβόλαιο διάρκειας ενάμιση έτους. Ο κ. Kostic, γεννημένος στην Σλοβενία στις 23 Νοεμβρίου του 1971, έχει εργαστεί στο παρελθόν, στις εθνικές ομάδες της Σλοβενίας U17 και U19, οδηγώντας και τις δύο χρονιές τις ομάδες του στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Ο Σλοβένος προπονητής έχει κάτσει στο πάγκο του Ερυθρού Αστέρα και της Βέλγικης Lierse ως βοηθός προπονητή και στη συνέχεια, ανέλαβε ως πρώτος προπονητής στην Σλοβένικη Krka, για να ακολουθήσει η Ζελέζνιτσαρ Βοσνίας. Στην χώρα μας έχει εργαστεί για τον Αχαρναικό, αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις με το ποδόσφαιρο που παρουσίασε και τον Ηρακλή. Τέλος, η τελευταία ομάδα που εργάστηκε πριν έρθει στην ομάδα μας είναι η Λουφτετάρι.

Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του ΑΟΤ και του ευχόμαστε Καλή Επιτυχία».

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα