Δημητρίου: «Από τις πιο καλές ομάδες που έχουμε παίξει ο Πλατανιάς»

Gazzetta team
Δημητρίου: «Από τις πιο καλές ομάδες που έχουμε παίξει ο Πλατανιάς»

bet365

Ο τεχνικός του Αήττητου μίλησε με κολακευτικά λόγια για τον Πλατανιά, ενώ τόνισε ότι έμεινε ευχαριστημένος από την εικόνα των παικτών του.

100% Επιστροφή* χρημάτων στον αγώνα Αστέρας Τρίπολης - Άρης (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Αναλυτικά όσα είπε ο Πέτρος Δημητρίου, μετά το 0-0 στα Σπάτα:

«Πιστεύω ότι έγινε ένα παιχνίδι που είχε δύο όψεις, σίγουρα ο αγωνιστικός χώρος δεν βοήθησε τις δύο ομάδες κι έτσι πήγε στην δύναμη. Είμαστε μια καινούργια ομάδα, με καινούργια παιδιά, σήμερα έπαιξαν τρία. Προσπαθούμε σιγά-σιγά να προσαρμοστούμε γιατί πήραμε 14 νέα παιδιά. Στο δεύτερο ημίχρονο, μιλήσαμε με τα παιδιά για τα τακτικά λάθη που κάναμε κι έτσι μπήκαμε πάρα πολύ δυνατά για να πάρουμε το παιχνίδι. Τη στιγμή που η ομάδα μας έμεινε με 10, εκεί τα πράγματα σίγουρα δυσκόλεψαν. Κυνηγήσαμε το παιχνίδι μέχρι το 80ό λεπτό μήπως μπορέσουμε να το πάρουμε, αλλά από κει και πέρα αναγκαστήκαμε με τις αλλαγές που κάναμε να καλύψουμε κάποιες θέσεις στο χώρο του κέντρου. Δεν μπορώ να πω ότι δεν είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια που έγινε από τη στιγμή που μείναμε με 10 παίκτες. Εμείς οι παλιοί λέμε ότι όταν δεν μπορείς να κερδίσεις ένα παιχνίδι, τουλάχιστον να μη το χάσεις και αυτή ήταν η προσπάθεια που έγινε.

Ο Πλατανιάς είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα, από τις πιο καλές που έχουμε παίξει. Επαιξε με πάθος, δύναμη και αυτό μου έκανε εντύπωση. Είχε αγωνιστική πειθαρχία και καλή ποιότητα. Στο δεύτερο ημίχρονο, όμως, ανταποκριθήκαμε και νομίζω ότι μας ανήκει το δεύτερο ημίχρονο, ακόμα και όταν μείναμε με 10. Αυτό που είπε και ο φίλος μου ο Γιάννης (Τάτσης), έχει δίκιο, το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο και όποιος έβαζε το γκολ, γιατί πήγε ψηλά και στην δύναμη, θα κέρδιζε. Παίζοντας με 10 εμείς, μπορώ να πω, ότι είμαι ευχαριστημένος. Συνεχίζουμε και κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι. Θέλω να ευχηθώ καλή πορεία στον Πλατανιά και ειδικότερα στο φίλο μου τον Γιάννη που ήμασταν μαζί στο Pro. Βλέπω ότι είναι ένα παιδί που είναι εξελίξιμο και θα έχει καλή πορεία».

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα