Ηρόδοτος - Ηρακλής 1-1

Gazzetta team
Ηρόδοτος - Ηρακλής 1-1

bet365

Ο Ηρακλής δεν τα κατάφερε κόντρα στον Ηρόδοτο, αν και προηγήθηκε με πέναλτι του Κλέιτον, αφού το τελικό 1-1 τον άφησε στην 8η θέση της βαθμολογίας.

Σε ένα παιχνίδι που ο Ηρακλής ήταν ανώτερος στο πρώτο ημίχρονο, ο Ηρόδοτος και η ομάδα της Θεσσαλονίκης ήρθαν ισόπαλες 1-1 με τον «Γηραιό» να μένει στην 8η θέση της βαθμολογία και την ομάδα της Κρήτης στην 13η και στη ζώνη του υποβιβασμού.

Παιχνίδι από παντού στη Novibet με κινητό και τάμπλετ.

Ο Ηρακλής απείλησε για πρώτη φορά στο 15' με τον Ντούνη, με την απάντηση να έρχεται στο 19' με ένα σουτ του Σιαλμά. Στο 36' και στο 43' οι φιλοξενούμενοι απείλησαν και πάλι, αρχικά με τον Βιτλή και στη συνέχεια με τον Νιαμπουγιού χωρίς αποτέλεσμα και το 0-0 σφράγισε τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών.

Στην επανάληψη ο «Γηραιός» βρήκε τον δρόμο για τα δίχτυα από τα 11 βήματα. Συγκεκριμένα, ο Μπορίκο κέρδισε πέναλτι από τον Γιαλούση και ο Κλέιτον που ανέλαβε την εκτέλεση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1. Το προβάδισμα αυτό όμως έμεινε μόνο για 10 λεπτά, καθώς ο Ηρόδοτος βρήκε τον τρόπο να ισοφαρίσει στο 70' με ωραίο γυριστό του Σιαλμά. Στο 73' ο Ξενοδόχοφ έσωσε το σουτ του Ορφανίδη, ενώ στο 74' ο Σιαλμάς σούταρε και η μπάλα έφυγε άουτ με το 1-1 να παραμένει μέχρι και το τέλος.

Οι συνθέσεις:

Ηρόδοτος (Λυρώνης): Ξενοδόχωφ, Γραικός, Ανδρέου, Παπαγγελής, Νύκταρης, Μουκίδης, Μπαρέττας, Ηλιάδης (65’ Αγγελούδης), Γιαλούσης, Σιαλμάς (88’ Πίντο), Γκούφας

Ηρακλής (Ρόκα): Καχριμάν, Βιτλής, Καζναφέρης (79’ Ρόβας), Γιαννίτσης, Ζιαμπάρης, Μουνιόθ, Ντούνης, Καθάριος (63’ Ορφανίδης), Κλέϊτον, Μπορίκο (88’ Πτηνόπουλος), Γκναμπούγιου

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα