Νικόλαρος: «Λύθηκαν οι παρεξηγήσεις»

Gazzetta team
Νικόλαρος: «Λύθηκαν οι παρεξηγήσεις»

bet365

Μετά τη συνάντηση με εκπροσώπους των οπαδών της Σπάρτης, ο Δημήτρης Νικόλαρος προχώρησε σε τοποθέτηση τονίζοντας πως λύθηκαν όλες οι παρεξηγήσεις.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Θέλω να ευχαριστήσω τους εκπροσώπους των οργανωμένων φιλάθλων της ομάδας μας ΠΑΕ Σπάρτη στο κάλεσμα στο χθεσινό βραδινό ραντεβού. Λύθηκαν όποιες παρεξηγήσεις είχαν δημιουργηθεί μέχρι τώρα, έγιναν προτάσεις στο πώς μπορεί η ομάδα να βρει την ηρεμία της και την κανονική της λειτουργία. Θέλει φυσικά λίγο χρόνο, γι' αυτό εδώ και θα παρακαλέσω κάποιους που προσπαθούν να μπουν με λάθος τρόπο στην ομάδα, αν όπως λένε την αγαπάνε και δεν έχουν άλλο σκοπό, να αφήσουν αυτούς που είναι υπεύθυνοι να κάνουν σωστά τη δουλειά τους και όλοι μαζί να κάνουμε ό,τι είναι δυνατό να πετύχει η ομάδα τον στόχο της που είναι η παραμονή στην κατηγορία.

Με το PulseBet*, νιώθεις το παλμό του Live στοιχήματος όπως ποτέ ξανά– Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Μόνοι μας μπορούμε να προστατέψουμε την ομάδα μας και να αποτρέπουμε αυτούς που θέλουν να την κακολογούν, γιατί το όνομα Σπάρτη έχει μια τεράστια ιστορία και αξία!!! Γι' αυτό λοιπόν όλοι στο γήπεδο και οι τιμές των εισιτηρίων θα είναι διαμορφωμένες ανάλογα την θύρα, ώστε όλοι να μπορείτε να δείτε την ομάδα μας και να την βοηθήσετε ηθικά και οικονομικά.

Τέλος θέλω να ευχαριστήσω τον Κώστα Κρητικό και να ξεκαθαρίσω ότι δόθηκαν οι απαραίτητες εξηγήσεις για να λυθεί και η οποιαδήποτε παρεξήγηση και η ομάδα τον θέλει κοντά της γιατί δεν περισσεύει κανένας. Ενωμένοι μόνο να κερδίσουμε έχουμε, όλοι στο γήπεδο».

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα