Κατσουράνης: «Η υπομονή είναι άγνωστη λέξη στην ποδοσφαιρική Ελλάδα» (vid)

Gazzetta team
Κατσουράνης: «Η υπομονή είναι άγνωστη λέξη στην ποδοσφαιρική Ελλάδα» (vid)

bet365

Την ευκαιρία να εκφράσει τη γνώμη του σχετικά με το εγχείρημα της Παναχαϊκής, από το οποίο αποχώρησε πριν λίγους μήνες βρήκε ο Κώστας Κατσουράνης στην εκπομπή «Total Football» του Ντέμη Νικολαΐδη, ακούγοντας όσα είπαν στη συνέντευξή τους ο Γιώργος&Γιάννης Σαμαράς και ο Ηλίας Πουρσανίδης για τον ΟΦΗ.

Το bwin Tennis Leaderboard με εντυπωσιακά έπαθλα* ξεκίνησε! *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. | 21+

H «τριανδρία» των Κρητικών παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή του ΟpenTV, όπου ανέλυσε το όραμά της για την ανάπτυξη της ομάδας και με παρόντα στο πάνελ τον Κώστα Κατσουράνη, η κουβέντα μεταφέρθηκε αναπόφευκτα στην υπόθεση της Παναχαϊκής.

«Κάθε ομάδα χρειάζεται έναν Γιάννη Σαμαρά», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρώην τεχνικός διευθυντής των Πατρινών, ψέγοντας τις διοικήσεις των ομάδων του ελληνικού ποδοσφαίρου για έλλειψη υπομονής, ώστε ένα μακρόπνοο και φιλόδοξο πλάνο να αποδώσει καρπούς.

«Ακούστηκε σαν να είναι από άλλον πλανήτη για εμάς τους Έλληνες. Ακριβώς αυτά που λέει ήταν το σχέδιο που θέλαμε να εφαρμόσουμε στην Παναχαϊκή. Εγώ βέβαια είχα μιλήσει για πέντε χρόνια, δεν μίλησα για 10! Βέβαια δεν υπήρχαν άνθρωποι για να στηρίξουν ένα σχέδιο, είναι άγνωστη η λέξη "υπομονή" όχι για πέντε, αλλά ούτε και για πολύ λιγότερο. Εύχομαι στον ΟΦΗ να πετύχουν γιατί είναι όλοι ποδοσφαιρικοί άνθρωποι. Έναν Γιάννη Σαμαρά θέλουν όλες οι ομάδες, για να χτίσουμε το ποδόσφαιρο από το μηδέν. Τα 10 χρόνια που ζήτησε ως πίστωση χρόνου μπορεί να είναι και λίγα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρώην μέσος της Παναχαϊκής, της ΑΕΚ, της Μπενφίκα, του Παναθηναϊκού, του ΠΑΟΚ και τους Ατρόμητου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα