Ελευθεριάδης, οι μισοί βαθμοί της Παναχαϊκής!

Ελευθεριάδης, οι μισοί βαθμοί της Παναχαϊκής!

Gazzetta team
Ελευθεριάδης, οι μισοί βαθμοί της Παναχαϊκής!

bet365

Ο 27χρονος στράικερ χάρισε ακόμη μία νίκη στους Αχαιούς και η επιθετική του συγκομιδή έχει δώσει τους 12 από τους 24 φετινούς πόντους της ομάδας του
Υπάρχουν γκολ και... γκολ. Να τα λέμε όλα. Είναι διαφορετικό να σημειώνεις το μοναδικό ή το νικητήριο τέρμα σε μία αναμέτρηση, από το να διαμορφώνεις το τελικό σκορ στα επίπεδα του 3-0. Πάρτε παράδειγμα τον Χρήστο Ελευθεριάδη, ο οποίος έχει «χαρίσει» φέτος στην Παναχαϊκή τους 12 από τους 24 βαθμούς της, αφού βρήκε δίχτυα και στο χθεσινό ντέρμπι με την Κέρκυρα, όπου οι Αχαίοι επικράτησαν με 1-0.
Ετσι έφτασε τα 7 τέρματα στη σεζόν, plus μία ασίστ και αποτελεί (ξανά) το «βαρύ πυροβολικό» των πατρινών. Γεννημένος στην Αριδαία, ο τοπικός Αλμωπός αποτέλεσε το «όχημα» ώστε το 2010 να βρεθεί στη μεγάλη κατηγορία και στην Καβάλα. Ο πιτσιρικάς τότε ξεχώριζε στη Δ' Εθνική, αλλά η παρουσία του στη μεγάλη κατηγορία τελείωσε «άδοξα» μετά και τη διάλυση των «αργοναυτών». Ακολούθησε ο Πιερικός, όπου κόντρα στον Ολυμπιακό για το Κύπελλο σημείωσε το πρώτο επαγγελματικό γκολ της καριέρας του, ο Εθνικός Γαζώρου, η Νίκη Βόλου και από το 2016 έγινε κάτοικος Πάτρας. Την περίοδο 2016/17 ήταν ο πρώτος τους σκόρερ και εκ των πρωταγωνιστών στην άνοδο της Παναχαϊκής από τη Γ' στη Football League και έκτοτε «ρίζωσε» εκεί.
Ο «Ελέ» για τους φίλους, αισθάνεται, και λογικά, κάτοικος της πόλης και ο λιγοστός ελεύθερος χρόνος θα τον βρει σε κάποιο καφέ να ξεφεύγει από τη ρουτίνα της μπάλας. Ή σε μία αίθουσα σινεμά, αφού είναι τύπος που αποφεύγει το... πολύ έξω και προτιμά να χαλαρώνει μακριά από τη βαβούρα και την ένταση. Παράλληλα πρόκειται και για έναν ωραίο τύπο, με χιούμορ και αυτοσαρκασμό, αφού έγραψε... ιστορία η φωτογραφία που ανέβασε με τον Γιάννη Μπουρούση, όταν η αποστολή της Παναχαϊκής «συνυπήρξε» με την αντίστοιχη της Εθνικής Ελλάδος μπάσκετ στο Καρπενήσι και αποθανατίστηκε το στιγμιότυπο με τον... ψηλό και τον κοντό.
Πλέον μπαίνει στη πιο δημιουργική φάση της καριέρας του και με ανάλογη συνεισφορά σε επίπεδο συγκομιδής βαθμών, είναι πιθανό σύντομα να αναγράφεται στη Football League ως... ξεχωριστή ομάδα. Π.χ. Αιγινιακός 9, Ελευθεριάδης 12, Αήτττητος 13, Τρίκαλα, Σπάρτη 14 κτλ... Σώζεται... άνετα.
ΑΝΤΙΠΑΛΟΣΓΚΟΛ/ΑΣΙΣΤΣΚΟΡΚΕΡΔ. ΒΑΘΜΟΙ
Ηρακλής1/01-02
Αήττητος Σπάτων1/01-11
Δόξα Δράμας1/01-11
Εργοτέλης1/01-20
Τρίκαλα1/02-12
Πλατανιάς1/01-02
Ηροδότος0/11-02
Κέρκυρα1/01-02
ΣΥΝΟΛΟ7/112
 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα