Οργανωμένοι κατά Δρόσου στην Παναχαϊκή!

Οργανωμένοι κατά Δρόσου στην Παναχαϊκή!

Gazzetta team
Οργανωμένοι κατά Δρόσου στην Παναχαϊκή!

bet365

Η εμπλοκή του Δημήτρη Δρόσου στην Παναχαϊκή προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση των Navajo antifa, οι οποίοι εξέδωσαν σχετική ανακοίνωση.

Η ανακοίνωση των Navajo

«Αξιότιμοι ΚΥΡΙΟΙ» μέτοχοι,

Όχι μόνο αθετήσατε τον λόγο σας προς τον «κοκκινόμαυρο» λαό,

Παιχνίδι από παντού στη Novibet με κινητό και τάμπλετ.

Όχι μόνο αφήσατε την ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ έρμαιο στο βωμό των σάπιων πολίτικων σας παιχνιδιών (παιχνίδια που μόνο με ΜΟΝΟΠΟΛΗ μπορούν να συγκριθούν για να μην κοροϊδευόμαστε),

Όχι μόνο βάλατε το προσωπικό σας συμφέρον και τον εγωκεντρισμό σας πάνω από τις αξίες της ομάδας και την πρόοδο της,

Όχι μόνο κρύβεστε τόσο καιρό πίσω από τον ιδρώτα και τον κόπο της ομάδας και αυτών που δουλεύουν καθημερινά στο γήπεδο για να κρατήσουν την «ΠΑΝΑΧΑ» εκεί που πρέπει…

Αλλά τελικά ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΤΕ να ξεπουλήσετε την ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ. Και μάλιστα σε ΠΟΙΟΝ; Σε αυτόν που αγόραζε ομάδες μπάσκετ (όχι μια, όχι δυο, όχι τρεις, αλλά τέσσερις φορές) και κατάφερε και τις ΔΙΕΛΥΣΕ ΟΛΕΣ!

Σε αυτόν που μπήκε φυλακή για υπεξαίρεση μισού εκατομμυρίου από την εμπλοκή του με στοιχηματική εταιρία στη Μάλτα!

Σε έναν ακόμα ''Αξιότιμο ΚΥΡΙΟ'' σαν και του… λόγου σας. Τέλος τα ψέματα. Ο Δρόσος είναι τόσο ανεπιθύμητος όσο κι εσείς που του βγάλατε στο σφυρί την ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ, αφού όπως αποδείχτηκε, δεν μπορείτε ούτε στο ελάχιστο να σταθείτε άξιοι πρεσβευτές του ειδικού βάρους του ονόματος και της φανέλας 128 χρόνων ιστορίας. Προσέξτε γιατί μέχρι τώρα «παίζατε» εσείς. ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΣΕΙΡΑ ΜΑΣ!

«ΑΣΠΙΔΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ.

ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΔΕΝ ΧΩΡΑΝΕ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ»

Πατρίδα μας όλη η γη, χίλιες ζωές ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ

Navajo Antifa

Υ.Σ.1: ΑΡΔ

Υ.Σ.2: Η ΠΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΗ».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα