«Περίπατος» για τον Βόλο, στις καθυστερήσεις τον βαθμό τα Τρίκαλα

Gazzetta team
«Περίπατος» για τον Βόλο, στις καθυστερήσεις τον βαθμό τα Τρίκαλα

bet365

Οι παίκτες του Χουάν Φερνάντο κέρδισαν εύκολα τον Αιγνιακό με 4-1.

Νέο παιχνίδι στα φρουτάκια! Το «Fruit Blox» προσγειώθηκε στην Sportingbet.gr!

Στις νίκες επέστρεψε ο ΝΠΣ Βόλος, που πέρασε εύκολο απόγευμα κόντρα στον Αιγινιακό. ΟΙ φιλοξενούμενοι επικράτησαν με 4-1, έχοντας ουσιαστικά «τελειώσει» το ματς από το ημίωρο. Στο 2’ είχαν δοκάρι με τον Μάντζη, λίγο μετά άνοιξαν το σκορ με τον Ντεντάκη (16’) και στο 30’ διπλασίασαν τα τέρματά τους με την κεφαλιά του Δημόουλου. Στο 34’ ο Παπαδόπουλος με σουτ διαμόρφωσε το σκορ στα επίπεδα του 3-0 και στο 52’ ο Παπαδόπυλος του Αιγινιακού, σημείωσε για τους γηπεδούχους το γκολ της τιμής. Ο Φράγκος στο 67’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι (καταλογίστηκε σε ανατροπή του Κόκκορη), διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Οι συνθέσεις:

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Μιρσάντ Γιονούζ): Καραγκιόζης, Προκυνητόπουλος (46’ Ζανάκης), Γιαλαμούδης, Πετρούσης, Στάνιτς, Βελκόσκι, Πιαστόπουλος, Ζήσης (70’ Παπάζογλου), Παπαδόπουλος, Κούστα (46’ Εππας), Γρανάδος.

ΒΟΛΟΣ (Χουάν Φεράντο): Καραγκιολίδης, Ντεντάκης, Γκαλίτσιος, Δημόπουλος, Πέντα, Πίτου Γκαρσία (60’ Κόκκορης), Δόρης, Λούκας (46’ Φράγκος), Μάντζης (46’ Πίσπας), Ηλιόπουλος

ΛΥΤΡΩΣΗ ΣΤΙΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ

Ο Κάπος στο 94’ ισοφάρισε για τα Τρίκαλα απέναντι στον Απόλλωνα Λάρισας, «γλιτώνοντας» έναν βαθμό για την ομάδα του Γράφα, που πάντως παραμένει στη ζώνη του υποβιβασμού με 14 βαθμούς. Οι φιλοξενούμενοι είχαν πάρει το προβάδισμα στο 79’ με τον Γκρουντρουμπή, όμως δεν μπόρεσαν να το διαφυλάξουν και είδαν τη διαφορά με τη δεύτερη Κέρκυρα (29β.) να αυξάνεται στους τρεις.

Oι συνθέσεις:

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ (Θωμάς Γράφας): Ταΐρης, Πάνος, Ντόσης (45’ λ.τ Γκουγκούδης), Γκότοβος, Ντιαλό, Τσιάρας, Τριανταφυλλάκος, Συμελίδης, Καπός, Μαρκόφσκι (75’ Λάσκαρης), Σμυρλής (80’ Τσιμίκας)

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Μαρσέλο Τροΐζι): Μαντζάρης, Σκούπρα, Κουρτεσιώτης, Σουλιώτης, Καρατάσιος, Χατζής, Τασιούλης (90’ Μπιμάι), Λούκας Ράμος, Μαρκολίνο (71’ Γκουντρουμπής), Πολέτο (81’ Λίταινας), Λουκάο

«ΔΙΠΛΟ» ΤΟΥ ΑΗΤΤΗΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ

Σ' εξ αναβολής αγώνα της 11ης ημέρας της Football League που διεξήχθη στην Καλαμαριά ο Αήττητος Σπάτων επικράτησε με 1-0 του Απόλλωνα Πόντου. Το παιχνίδι όπου πραγματοποίησαν το ντεμπούτο τους οι Μπρίτο και Πάτας δεν είχε ιδιαίτερες φάσεις και κρίθηκε στις αρχές του 2ου ημιχρόνου με γκολ του Γιώργου Λύρα. Ο νεαρός εξτρέμ μετά από ωραία ατομική ενέργεια πέρασε τον Γεωργιάδη μέσα στην περιοχή του Θεοδωρόπουλου και με δεξί πλασέ έγραψε το 0-1 στο 58'. Ο Απόλλλωνας προσπάθησε ν' αντιδράσει αλλά οι προσπάθειες των παικτών του δεν είχαν κάποιο αποτέλεσμα και έτσι μοιραία ήρθε η ήττα.

Οι συνθέσεις:

Απόλλων Πόντου (Καλαϊτζίδης): Θεοδωρόπουλος, Γεωργιάδης, Πάτας, Βλάχος, Τσουμάνης, Πουρτουλίδης, Σουντουρά, Μπρίτο, Ολαϊτάν, Χασομέρης, Κυβελίδης (83' Λουφάκης).

Αήττητος Σπάτων (Δημητρίου): Τσέλιος, Σπυρόπουλος, Κολλαράς, Αφράτης, Αμπάρα, Λάμπρου, Κασνέτη, Σταματάκης, Λύρας (72' Πλαβούκος), Ταμπάκης (88' Κατσέρης), Χατζηιωαννίδης.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα