Πλατανιάς - Απόλλων Λάρισας 0-0

Gazzetta team
Πλατανιάς - Απόλλων Λάρισας 0-0

bet365

Πλατανιάς και Απόλλων Λάρισας δεν έλυσαν τους «λογαριασμούς» τους στο ντέρμπι κορυφής της Football League μένοντας στο 0-0 και αφήνοντας περιθώριο στον Ηρακλή να τους πλησιάσει, στην τέταρτη και τρίτη θέση όπου βρίσκονται αντίστοιχα.

Ημέρα ντέρμπι η σημερινή, καθώς εκτός του Βόλου με τον Ηρακλή, είχαμε και αυτό του Πλατανιάς με τον Απόλλωνα Λάρισας. Ένα ντέρμπι που έληξε όχι απλά χωρίς νικητή, αλλά και χωρίς γκολ και χωρίς συγκινήσεις. Με το 0-0 οι Χανιώτες παρέμειναν στην 4η θέση με 23 βαθμούς χάνοντας την ευκαιρία να εκμεταλλευτούν την έδρα τους και ξεπεράσουν τους Λαρισαίους. Ενώ οι Θεσσαλοί από την πλευρά τους έμειναν στην 3η θέση με 25 βαθμούς και έχασαν αυτοί με την σειρά τους την ευκαιρία να ανέβουν στην 2η θέση αν έπαιρναν το διπλό μέσα στα Χανιά.

Πλατανιάς (Τάτσης): Γκοτ, Τσαμούρης, Κόρτσταμ, Ρούσσακης, Στ. Ποζατζίδης, Ουές, Τσακμάκης (61′ Παπανικολάου), Καραγκούνης, Μάικιτς (78′ Λάζιτς), Νίλι, Μπιανκόνι.

Απόλλων Λάρισας (Τροΐζι): Μαντζάρης, Σκούπρα, Κουρτεσιώτης, Σουλιώτης, Καρατάσιος, Χατζής, Λίταινας (90+1′ Γκουντρουμπής), Λούκας Ράμος, Τασιουλής (90+3′ Μπιμάι), Πολέτο (69′ λ.τ Καμπέρης), Λουκάο.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα