Βόλος - Ηρακλής 0-2

Gazzetta team
Βόλος - Ηρακλής 0-2

bet365

Μεγάλη εμφάνιση και ακόμα μεγαλύτερη νίκη για τον Ηρακλή, με τον «γηραιό» να επικρατεί μέσα στον Βόλο της τοπικής ομάδας με 2-0 και να ανεβαίνει στην 5η θέση της Football League.

Ο Ηρακλής ήταν ο νικητής της 14ης αγωνιστικής της Footbal League. Οι «κυανόλευκοι» πραγματοποιώντας την καλύτερη φετινή τους εμφάνιση επικράτησα μέσα στον Βόλο της τοπικής ομάδας με 2-0 και ανέβηκαν στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 20 βαθμούς, ενώ ο Βόλος παρέμεινε στην κορυφή με 32.

Ο αγώνας στο πρώτο ημίχρονο δεν ήταν και ο καλύτερος δυνατός με τον Ρόκα να κατεβάζει τον «γηραιό» με τρεις αμυντικούς, κλείνοντας με τον καλύτερο τρόπο τους διαδρόμους στους γηπεδούχους. Μάλιστα ο Ηρακλής όχι απλά κατάφερε να κρατήσει το μηδέν, αλλά στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου προηγήθηκε με σουτ του Νιαμπουγιού.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι Βολιώτες προσπάθησαν να αντιδράσουν, αλλά και πάλι οι φιλοξενούμενοι είχαν την απάντηση, κάνοντας στο 69' με τον Περόνε το 0-2. Ένα σκορ που κατάφεραν να κρατήσουν παρά την πίεση του Βόλου παίρνοντας την σημαντική αυτή νίκη.

Βόλος (Φεράντο): Καραγκιολίδης, Ντεντάκης, Γκαλίτσιος, Δημόπουλος, Ουνγιαλίδης, Καμπαγέρο, Πίτου Γκαρσία, Λούκας, Πέντα (60′ Πίσπας), Κότο (12′ λ.τ Φράγκος), Μάντζης.

Ηρακλής (Ρόκα): Βοσνιάδης, Κουτρομάνος, Βιτλής, Μουνιόθ, Γιαννίτσης, Ζιαμπάρης, Κωστούλας, Καζναφέρης, Ντούνης (46′ Ορφανίδης), Νιαμπουγιού (56′ Κλέιτον), Περόνε.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα