Αιγινιακός - Ηρόδοτος 0-1

Gazzetta team
Αιγινιακός - Ηρόδοτος 0-1

bet365

Με τρίποντο έφυγε από το Αιγίνιο ο Ηρόδοτος, επικρατώντας του Αιγινιακού 0-1 και πήρε μεγάλη βαθμολογική ανάσα ενόψει της συνέχειας.

Σημαντική εκτός έδρας νίκη για τον Ηρόδοτο, η ομάδα της Κρήτης έφυγε με το διπλό από την έδρα του Αιγινιακού επικρατώντας 0-1 και ξεκόλλησε από τις θέσεις στη ζώνη του υποβιβασμού.

Το παιχνίδι στο πρώτο μέρος ήταν αρκετά μοιρασμένο, με τους γηπεδούχους να είναι ελαφρώς καλύτεροι στην επίθεση, αλλά τους φιλοξενούμενους να αμύνονται πολύ καλά και να κρατούν το 0-0 που ήταν και το σκορ του πρώτου 45λεπτου.

Στην επανάληψη μάλιστα, βρήκαν και το γρήγορο γκολ που τους έβαλε μπροστά στο σκορ. Στο 47', ο Αργκιλέσι εκμεταλλεύτηκε το λάθος των αμυντικών του Αιγινιακού κι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1. Από εκεί και πέρα οι φιλοξενούμενοι κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο κι έφτασαν κοντά και στο 0-2 όταν ο Μουκίδης σέντραρε και ο Αγγελούδης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο δοκάρι. Παρά τις προσπάθειες των γηπεδούχων προς το φινάλε για την ισοφάριση, αυτή δεν ήρθε και πλέον η ομάδα της Πιερίας βρίσκεται σε αρκετά δύσκολη θέση, καθώς είναι κολλημένη στον πάτο της βαθμολογίας.

Οι συνθέσεις:

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Μιρσάντ Γιονούζ): Καραγκιόζης, Προσκυνητόπουλος, Σ. Τοπαλίδης, Πετρούσης, Στάνιτς, Βελκόσκι, Έππας (62' Γιαλαμούδης), Τσολακίδης (72' Ζαννάκης), Παπαδόπουλος, Κούστα (62' Μαρκόφσκι), Πολύζος

ΗΡΟΔΟΤΟΣ (Γιώργος Λυρώνης): Κασμερίδης, Μουκίδης, Αγγελούδης (67' Κασαπάκης), Γραικός, Νύκταρης (92' Κλινάκης), Γιαλούσης, Αργκιλέσι, Δαμιανάκης, Φραγκουλάκης, Τουγλής, Σιαλμάς (82' Αμαραντίδης)

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα