Κέρκυρα για άνοδο! (vid)

Gazzetta team
Κέρκυρα για άνοδο! (vid)

bet365

Η Κέρκυρα πέρασε κι από την Σπάρτη 1-2 ανεβαίνοντας στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Στο 0-0 έμεινε ο Απόλλων Πόντου με την Δόξα Δράμας.

Κοιτάζει μπαράζ και... άνοδο η Κέρκυρα

Με το διπλό έφυγε από την Σπάρτη η Κέρκυρα, επικρατώντας 1-2 σε ένα παιχνίδι που ήταν κυρίαρχη και στα 90 λεπτά, βάζοντας τις βάσεις για άνοδο στη Super League.

Στο πρώτο μέρος, οι «Φαίακες» αναζήτησαν το γρήγορο γκολ χωρίς όμως να τα καταφέρει. Η μεγάλη φάση βέβαια έλειπε από το παιχνίδι και το 0-0 έμεινε στα πρώτα 45 λεπτά.

Με το PulseBet*, νιώθεις το παλμό του Live στοιχήματος όπως ποτέ ξανά– Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Με την έναρξη του δεύτερου μέρους, η Κέρκυρα κατάφερε κι έφτασε στο γκολ. Συγκεκριμένα, στο 54' ο Κόντος σέντραρε και ο Μότα με καρφωτή κεφαλιά έκανε το 0-1. Είκοσι λεπτά αργότερα, οι Επτανήσιοι... τέλειωσαν και την αναμέτρηση όταν μετά από ατομική προσπάθεια του Τουράμ έφτασαν στο 0-2.

Το μόνο που κατάφερε να κάνει η Σπάρτη ήταν να μειώσει στο 91' με τέρμα του Τιεντσέ.

Οι συνθέσεις:

ΣΠΑΡΤΗ (Αντρέι Τσερνίσοφ): Πάντος, Αρώνης, Φραγκούλης, Κολτσίδας, Καλούσης, Παυλής, Κωνσταντινόπουλος (Καινούργιος), Νάτσης, Κοζάκης, Τιεντσέ, Βλαχομήτρος.

ΚΕΡΚΥΡΑ (Δημήτρης Σπανός): Κουτζαβασίλης, Σπίνουλας, Σανδραβέλης, Θεοδωράκης, Κούρος, Ν. Κρητικός, Κόντος, Λινάρδος, Μότα, Βίλα (69' Αποστολίδης), Τουράμ.

Ισορροπία και «μοιρασιά» στην Καλαμαριά

Ισόπαλοι δίχως τέρματα αναδείχθηκαν Απόλλων Πόντου και Δόξα Δράμας, αδυνατώντας να βρουν πολλές σημαντικές ευκαιρίες σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο για να σκοράρουν. Οι γηπεδούχοι είδαν την κόντρα του Ανδρέου να μην καταλήγει στα δίχτυα στο 49’, ενώ οι Δραμινοί, που έλεγχαν το παιχνίδι στη μεγαλύτερη διάρκειά του, δεν ευτύχησαν να ανοίξουν το σκορ με τον Πέρεθ στο 62’. Ο Απόλλων μετράει πλέον 18 βαθμούς και η Δόξα 16, με διαφορά από τη ζώνη του υποβιβασμού αλλά και τις ψηλότερες θέσεις.

Οι συνθέσεις:

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Θεοδωρόπουλος, Γεωργιάδης, Αμαραντίδης, Λουφάκης (76’ Δημητριάδης), Θεολόγου, Βλάχος, Καλαϊτζίδης, Πουρτουλίδης, Σουντουρά, Ολαϊτάν, Κυβελίδης (85’ Τσουμάνης)

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Στάικος Βεργέτης): Μένκα, Πεταυράκης, Ανδρέου, Σιώπης, Κρητικός, Καψάλης, Μακρής, Πατράλης, Μπαϊκαρά (72’ Λεμονής), Μάρτινς, Πέρεθ (84’ Αυγενικού)

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα