Πλατανιάς - Αιγινιακός 3-0

Gazzetta team
Πλατανιάς - Αιγινιακός 3-0

bet365

Έχοντας απέναντί του τον τελευταίο του βαθμολογικού πίνακα Αιγινιακό, ο Πλατανιάς δυσκολεύτηκε πολύ στο πρώτο μέρος, αλλά στο δεύτερο πέτυχε 3 γκολ και πήρε άνετα το τρίποντο.

Αγωνία για ένα ημίχρονο είχαμε στα Περιβόλια και στον αγώνα του Πλατανιά με τον Αιγινιακό. Οι Χανιώτες ήταν το μεγάλο φαβορί για τη νίκη, απέναντι στην τελευταία του βαθμολογικού πίνακα, μια νίκη που την πήραν, όμως όχι όσο εύκολα δείχνει το τελικό 3-0. Και ήταν δύσκολη γιατί οι φιλοξενούμενοι πάλεψαν για ένα ημίχρονο κρατώντας απαραβίαστη την εστία τους.

Στο δεύτερο όμως οι Κρητικοί δεν είχαν περιθώρια για απώλειες και αρχικά άνοιξαν το σκορ με κεφαλιά του Τσαμούρη στο 66'. Ο Μπιανκόνι με σουτ στο 77' έκανε το 2-0, για να έρθει ο Καραγκούνης στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων και να διαμορφώσει το τελικό 3-0. Μια νίκη που φέρνει τον Πλατανιά στους 22 βαθμούς, μένοντας στην 4η θέση, ενώ ο Αιγινιακός έμεινε στην τελευταία με 9 όσους και ο Αήττητος Σπάτων.

Πλατανιάς (Τάτσης): Γκοτ, Ουές, Τσαμούρης, Ρουσσάκης, Πουρζιτίδης, Καραγκούνης, Παπανικολάου (63′ Ποζατζίδης), Μάικιτς, Μπιανκόνι, Νίλι, Λάζιτς (75′ Τσακμπάκης).

Αιγινιακός (Γιόνους): Καραγκιόζης, Προσκυνητόπουλος, Σ. Τοπαλίδης (74′ λ.τρ. Γιαλαμούδης), Πετρούσης, Ζήσης (81′ Στάνιτς), Λάσκαρης, Πολύζος, Μαρκόφσκι, Πιαστόπουλος, Κούστα (63′ Τσολακίδης), Παπαδόπουλος.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα