Ηρόδοτος - Κέρκυρα 0-2 (vids)

Νίκος Μαρούδας
Ηρόδοτος - Κέρκυρα 0-2 (vids)

bet365

Η Κέρκυρα πέρασε από το Ηράκλειο επικρατώντας 0-2 του Ηρόδοτου κι έπιασε στη δεύτερη θέση τον Απόλλωνα Λάρισας.

Εύκολο μεσημέρι για την Κέρκυρα στο Ηράκλειο, όπου πέρασε από το Παγκρήτιο επικρατώντας 0-2 του Ηρόδοτου κι ανέβηκε στη δεύτερη θέση όπου βρίσκεται και ο Απόλλων Λάρισας.

Οι «Φαίακες», ήταν ανώτεροι από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης κι έχασαν την πρώτη τους καλή στιγμή στο 26' με τον Κρητικό να πιάνει ένα υπέροχο σουτ και να στέλνει την μπάλα στο δοκάρι, ενώ στη συνέχεια ο Κόντος από κοντά αστόχησε. Αυτή ήταν και η μοναδική καλή στιγμή στο πρώτο μέρος, με την Κέρκυρα ωστόσο να έχει κυριαρχήσει στο γήπεδο.

Ατρόμητος – Παναιτωλικός με συναρπαστικές αγορές

Στην επανάληψη, η ομάδα του Ιονίου είχε και την ουσία. Στο 64', ο Μότα από δεξιά έκανε την σέντρα και ο Τουράμ από το δεύτερο δοκάρι με κεφαλιά άνοιξε το σκορ για την Κέρκυρα. Έξι λεπτά αργότερα, άλλαξες και η αριθμητική ισορροπία, καθώς ο Κονέ είδε την δεύτερη κίτρινη κι αποβλήθηκε. Το παιχνίδι... τελείωσε στο 79', όταν ο Βίλα μετά από σέντρα του Κούρου με κεφαλιά έγραψε το 0-2.

Η Κέρκυρα, πήρε ακόμα μια νίκη συνεχίζοντας να ανεβαίνει και στη βαθμολογία, έχοντας τώρα 23 βαθμούς όσους και ο Απόλλων Λάρισας στη δεύτερη θέση και περιμένει το δικό του παιχνίδι την Κυριακή ώστε να δει αν θα παραμείνει μαζί του στη δεύτερη θέση.

Οι συνθέσεις:

ΗΡΟΔΟΤΟΣ (Αρμάντο Φουτσίνι): Κασμερίδης, Χατζηλιάδης, Γιαλούσης, Δαμιανάκης, Γραικός, Μουκίδης, Κασαπάκης, Αργκιλέσι (62' Νύκταρης), Φραγκουλάκης, Κονέ, Αγγελούδης (75' Σιαλμάς).

ΚΕΡΚΥΡΑ (Δημήτρης Σπανός): Κουτζαβασίλης, Σπίνουλας, Ιωάννου, Θεοδωράκης, Κούρος, Ν. Κρητικός, Ζορμπάς (45' Μότα), Κόντος (87' Μίσκου), Λινάρδος, Σιατραβάνης (67' Βίλα), Τουράμ.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα