Ρόκα: «Παίξαμε σαν αληθινός Ηρακλής»

Ρόκα: «Παίξαμε σαν αληθινός Ηρακλής»

Gazzetta team
Ρόκα: «Παίξαμε σαν αληθινός Ηρακλής»

bet365

Ικανοποιημένος από τη νίκη-αντίδραση του Ηρακλή στα Χανιά επί του ΑΟΧ Κισσαμικού εμφανίστηκε ο προπονητής του «Γηραιού», Μανουέλ Ρόκα.

Ο Ηρακλής πήρε τη νίκη (0-1) επί του ΑΟΧ Κισσαμικού, επιστρέφοντας στα θετικά αποτελέσματα κι αφήνοντας απόλυτα ευχαριστημένο τον Ισπανό τεχνικό, που μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες του.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Οφείλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου, καθώς αγωνίστηκαν όπως οφείλουν να αγωνίζονται όσοι φορούν τη φανέλα του Ηρακλή.

Παιχνίδι από παντού στη Novibet με κινητό και τάμπλετ.

Σε ένα δύσκολο αγωνιστικό τερέν, είχαμε οργάνωση, κλείσαμε διαδρόμους, αλλά παίξαμε ανοικτά και δημιουργήσαμε φάσεις. Η ομάδα έκανε καλή δουλειά και ιδιαίτερα θέλω να σταθώ στον τερματοφύλακα, την άμυνά μας και τους δύο αμυντικούς μέσους, οι οποίοι συνέβαλαν σημαντικά στο να κρατήσουμε το “μηδέν”.

Είναι το πρώτο παιχνίδι στο οποίο δεν δεχόμαστε γκολ κι όταν το πετυχαίνεις αυτό στη συγκεκριμένη κατηγορία, είσαι πολύ κοντά στη νίκη. Όσοι αγωνίστηκαν έδωσαν και την ψυχή τους και παρουσίασαν στον αγωνιστικό χώρο ένα σύνολο, όπως αξίζει στον Ηρακλή».

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα