Πλατανιάς - Ηρόδοτος 5-1 (vid)

Gazzetta team
Πλατανιάς - Ηρόδοτος 5-1 (vid)

bet365

Ο Πλατανιάς διέλυσε στο τοπικό ντέρμπι τον Ηρόδοτο με 5-1 κι ανέβηκε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας της Football League.

Μόνο ντέρμπι δεν ήταν το παιχνίδι ανάμεσα στον Πλατανιά και τον Ηρόδοτο στα Χανιά. Οι γηπεδούχοι, έδειξαν τη δύναμή τους στην ομάδα της Αλικαρνασσού και την... διέλυσαν με 5-1, ανεβαίνοντας έστω και προσωρινά στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.

Το σκορ άνοιξε στο 25' με σουτ του Καραγκούνη έξω από την περιοχή. Στο 42', ο Πλατανιάς βγήκε στην αντεπίθεση, ο Λάζιτς έγινε κάτοχος της μπάλας κι από το ύψος του πέναλτι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-0. Αυτό ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου, με το δεύτερο μέρος να είναι πιο απολαυστικό...

Αρχικά στο 53', ο Αργκιλέσι σούταρε, η μπάλα κόντραρε στον Μωραΐτη και κατέληξε στα δίχτυα για να μειώσει ο Ηρόδοτος σε 2-1. Όμως από εκεί και πέρα το παιχνίδι άνηκε στους Χανιώτες. Ο Καραγκούνης και πάλι σούταρε στο 67', η μπάλα κόντραρε και κατέληξε στα δίχτυα για το 3-1, ενώ στο 74' ο Νίλι με σουτ μέσα από την περιοχή έγραψε το 4-1, με τον Καραγκούνη να σημειώνει χατ τρικ στο 85' και να διαμορφώνει το 5-1. Η ομάδα του Ηρόδοτου, τελείωσε το παιχνίδι με 10 ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του τερματοφύλακά της, Κασμερίδη, που έπιασε την μπάλα εκτός περιοχής.

Οι συνθέσεις:

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Γιάννης Τάτσης): Γκοτ, Κόρτσταμ, Ρουσσάκης, Πουρζιτίδης, Παπανικολάου, Ουές, Μποσέτι (81' Μάικιτς), Τσαμούρης (66' Σινγκ), Καραγκούνης, Μπιανκόνι, Λάζιτς (59' Νίλι).

ΗΡΟΔΟΤΟΣ (Αρμάντο Φουτσίνι): Κασμερίδης, Προβιδάκης, Δαμιανάκης, Κανδηλάκης, Γιαλούδης, Φραγκουλάκης, Αργκιλέσι (82' Κοντογιάννης), Κασαπάκης (70' Φουκαράκης), Μωραΐτης (85' Μωραΐτης), Μασάδο, Κονέ

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα