Απόλλων Πόντου - Απόλλων Λάρισας 1-0

Gazzetta team
Απόλλων Πόντου - Απόλλων Λάρισας 1-0

bet365

Πρώτη ήττα για τον Απόλλωνα Λάρισας που δεν πέρασε από την Καλαμαριά χάνοντας 1-0 από τον Απόλλωνα Πόντου.

Την πρώτη ήττα γνώρισε ο Απόλλωνας Λάρισας, που δεν κατάφερε να φύγει αλώβητος από την Καλαμαριά, καθώς ηττήθηκε 1-0 από τον ΑΠόλλωνα Πόντου.

Συγκεκριμένα, η ομάδα της Θεσσαλονίκης, κατάφερε να βρει δίχτυα στο 24' με εντυπωσιακό σουτ του Ολαϊτάν έξω από την περιοχή και να κάνει το 1-0 νωρίς. Οι γηπεδούχοι, δεν απειλήθηκαν ιδιαιτέρως από εκείνο το σημείο και μετά και στο 40' είχαμε την μόνη φάση του Απόλλωνα Λάρισας, με το σουτ του Γαρυφαλλόπουλου να φεύγει άουτ.

Στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά και κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφάριση. Στο 64', ο Μαρκολίνο με απευθείας εκτέλεση κόρνερ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι. Στο 71' και στο 78' τα σουτ του Καρατάσιου και του Ράμος έφυγαν άουτ και το 1-0 έμεινε μέχρι τέλους, με την ομάδα της Καλαμαριάς να παίρνει μεγάλη... ανάσα και τον Απόλλωνα Λάρισας να βλέπει τον Βόλο να ανοίγει την διαφορά.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Θεοδωρόπουλος, Αμαραντίδης, Γεωργιάδης, Θεολόγου, Σαμαράς, Σπόλιαριτς (88' Δαλιανόπουλος), Δημητριάδης (60' Τσουμάνης), Σουντουρά, Καλαϊτζίδης, Κυβελίδης, Ολαϊτάν.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Μαρσέλο Τροΐζι): Μαντζάρης, Κουρτεσιώτης, Σκούπρα, Κοντοές, Σουλιώτης, Μαρκολίνο, Καρατάσιος, Τασιούλης (65' Λίταινας), Πολέτο, Γαρυφαλλόπουλος, Λούκας Ράμος.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα