Σπάρτη - Πλατανιάς 0-0

Gazzetta team
Σπάρτη - Πλατανιάς 0-0

bet365

Σε ένα κακό παιχνίδι με ελάχιστες καλές φάσεις, Σπάρτη και Πλατανιάς έμειναν στο 0-0, με τους γηπεδούχους να παραμένουν στη ζώνη του υποβιβασμού και τους Χανιώτες στην τέταρτη θέση.

Το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε δίχως συγκινήσεις, με εξαίρεση το γυριστό σουτ του Φραγκούλη μόλις στο 1’, που πέρασε λίγο άουτ. Οι γηπεδούχοι είχαν παράπονα από τη διαιτησία του Ματσούκα, που έδειξε «παίζετε» σε χέρι του Πουρζουτίδη στο 7, αλλά και στην επανάληψη, όταν ο Σινγκ κλώτσησε τον Μαντζίρη κι αντί για πέναλτι υπέδειξε φάουλ.

Τίποτα δεν άλλαξε ως το τέλος, αφού οι Λάκωνες έλεγξαν τον ρυθμό του αγώνα, δίχως να τον «μεταφράσουν» σε γκολ, μένοντας στη ζώνη του υποβιβασμού και στους 7 βαθμούς ύστερα από 9 αγώνες. Από την πλευρά τους οι Κρητικοί έφτασαν τους 16, επιστρέφοντας στα θετικά αποτελέσματα, μετά την ήττα στον Βόλο την προηγούμενη εβδομάδα.

Οι συνθέσεις:

Σπάρτη (Αντρέι Τσερνίσοφ): Πάντος, Αρώνης, Κολτσίδας, Βλάχος, Φραγκούλης, Τιεντσέ, Στογιάνοβιτς, Παυλής, Βλαχομήτρος, Κωνσταντινόπουλος, Μαντζίρης (75’ Καινούργιος)

Πλατανιάς (Γιάννης Τάτσης): Γκοτ, Καραγκούνης, Κόρτσταμ, Τσαμούρης, Ουές, Μποσέτι, Λάζιτς, Παπουτσογιαννόπουλος (61’ Ποζατζίδης), Πουρζιτίδης, Παπανικολάου, Σινγκ (72’ Τσακμάκης)

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα