Ελευθερόπουλος: «Διαφωνώ με τη διοίκηση για την απομάκρυνση παικτών τώρα»

Gazzetta team
Ελευθερόπουλος: «Διαφωνώ με τη διοίκηση για την απομάκρυνση παικτών τώρα»

bet365

Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος χαρακτήρισε ανώτερη τη Δόξα Δράμας στο παιχνίδι με τον Ηρακλή, ενώ εξέφρασε και τη διαφωνία του για τον αποκλεισμό των Γεωργίου, Μουμίν, Χιντζίδη, Κούσα και Μενδρινού από τη συνέχεια των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας.

Ο Ηρακλής γνώρισε την πέμπτη ήττα του στη φετινή Super League, φεύγοντας και από τη Δράμα δίχως βαθμολογικό όφελος (2-0), ενώ με απόφαση της διοίκησης οι Γεωργίου, Μουμίν, Χιντζίδης, Κούσας και Μενδρινός τέθηκαν εκτός πλάνων για τη συνέχεια.

Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος αναφέρθηκε στον αποκλεισμό τους από την αποστολή, υπογραμμίζοντας πως διαφωνεί με την απόφαση τη δεδομένη χρονική στιγμή, ενώ χαρακτήρισε ανώτερη τη Δόξα στο παιχνίδι.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Έλληνας τεχνικός:

«Δεν μπήκαμε καθόλου στον αγώνα με όσα έγιναν μέσα στην εβδομάδα. Μας επιβλήθηκε ο αντίπαλος σε όλους τους τομείς. Ήρθε ο πρόεδρος σήμερα θα μιλήσω μαζί του για να καταλάβω το σχέδιο . Την άποψη μου την είπα και ήταν ξεκάθαρο το σκεπτικό μου για το ταιμιγκ. Θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα. Οι πέντε παίκτες που έμειναν εκτός αποστολής είναι οριστική και δεν είναι πλέον στην ομάδα.

Μου ζητήθηκε μία λίστα και θα γινόταν την κατάλληλη στιγμή. Το ταιμιγκ όμως είναι τελείως λάθος για να απομακρυνθούν οι παίκτες».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα