Ηρακλής - Καραϊσκάκης 0-1

Gazzetta team
Ηρακλής - Καραϊσκάκης 0-1

bet365

Ο κακός Ηρακλής είδε το θετικό σερί να σταματάει, ξανά εντός έδρας, με τον Καραϊσκάκη να φεύγει νικητής από το Καυτανζόγλειο χάρη στο γκολ του Άλεξιτς στο πρώτο ημίχρονο.

Ο «Γηραιός» είχε φανεί πως μπορεί να ανατρέψει την κατάσταση και οι δυο νίκες απέναντι σε Σπάρτη και Αήττητο Σπάτων, μετά το «σοκ» από τον Απόλλωνα Λάρισας, είχαν επαναφέρει την ψυχραιμία στην ομάδα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου. Παρ’ όλα αυτά ο Καραϊσκάκης κατάφερε να κάνει όσα έπρεπε την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη, να πάρει το προβάδισμα στο πρώτο μέρος και να το διατηρήσει ως το τέλος.

Μετά τις ακίνδυνες προσπάθειες των Πασά και Περόνε στο ξεκίνημα, οι Αρτινοί ευτύχησαν να σκοράρουν πρώτοι, χάρη στον Άλεξις, που στο 38’ νίκησε με κεφαλιά τον Βοσνιάδη για το 0-1.

Το δεύτερο ημίχρονο βρήκε τον Ηρακλή να προσπαθεί να αντιδράσει, αλλά την άμυνα των φιλοξενούμενων να αντέχει και τελικά να πανηγυρίζει τη δεύτερη εκτός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα, που τον έφερε στην ένατη θέση με 10 βαθμούς, πάνω από τον ισόβαθμο «Γηραιό», που υποχώρησε στη 10η.

Οι συνθέσεις:

ΗΡΑΚΛΗΣ (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Βοσνιάδης, Κουτρομάνος (75’ Ρόβας), Πασάς, Σταμού, Κουκόλης, Μουμίν (54’ Πτηνόπουλος), Καλτσάς, Ντούνης, Χασομέρης, Μενδρινός (28’ λ.τ Τάι), Περόνε

ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ ΑΡΤΑΣ (Μανώλης Παπαματθαιάκης): Στεφανάκος, Παπανίκου, Καψάλης, Χρούσιελ, Καπίας, Παντίδος, Μασούρας, Ψιάνος, Χούσος, Κάκκο (70’ Λίτσκας), Άλεξιτς (90’ Ματθαίου)

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα