ΑΟΧ Κισσαμικός - Αιγινιακός 2-3

Gazzetta team
ΑΟΧ Κισσαμικός - Αιγινιακός 2-3

bet365

Ο Αιγινιακός «απέδρασε» με ανατροπή από τα Χανιά, επικρατώντας 2-3 του ΑΟΧ Κισσαμικού, σε ένα παιχνίδι με πέντε γκολ, δυο πέναλτι και δοκάρι για τους γηπεδούχους στο 87'. Πρώτη νίκη για τους φιλοξενούμενους, στην τελευταία θέση έπεσαν οι Κρητικοί.

Παιχνίδι… φωτιά ήταν αυτό στα Περιβόλια μεταξύ ΑΟΧ Κισσαμικού και Αιγινιακού, αφού οι δυο ομάδες εξακολουθούν μεν να βρίσκονται στη ζώνη του υποβιβασμού, όμως το τελευταίο σφύριγμα βρήκε τους φιλοξενούμενους να πανηγυρίζουν.

Η αρχή του αγώνα βρήκε διαμορφώθηκε σε αντίστροφο σκηνικό, αφού οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα χάρη σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Αρναρέλη στο 17’, όμως ο Μαρκόφσκι ισοφάρισε με τον ίδιο τρόπο στο 26’.

Στο 28’ οι γηπεδούχοι επανέκτησαν το προβάδισμα, με τον Καραγιάννη να κάνει το 2-1, όμως πριν το τέλος του ημιχρόνου ο Παπαδόπουλος με κεφαλιά έφερε το παιχνίδι πάλι στα ίσια!

Στο 75’ μάλιστα ο Πέριτς αναδείχθηκε «χρυσή» αλλαγή για την ομάδα της Πιερίας, κάνοντας το 2-3 και την ανατροπή. Ο Καραγιάννης είχε δοκάρι για τους Χανιώτες στο 87, που δεν κατάφεραν ως το τέλος να αντιδράσουν, μένοντας στους 5 βαθμούς και κατρακυλώντας στην τελευταία θέση. Αντίθετα ο Αιγινιακός έφτασε τους 6 και μπορεί να αισιοδοξεί, πανηγυρίζοντας τη μεγάλη νίκη.

Οι συνθέσεις:

ΑΟΧ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Γιώργος Πετράκης): Λαζαρίδης, Γκίνη, Σισέ, Ζιούλης, Καραγεώργης, Τεγούσης (83’ Νικολούδης), Σελινιωτάκης, Αρναρέλλης (60’ Μαλόνγκα), Καραγιάννης, Αποστολόπουλος (73’ Βρεττός), Ρίσκι

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Μιρσάντ Γιονούζ): Καραγκιόζης, Σ. Τοπαλίδης, Πετρούσης, Στάνιτς, Λάσκαρης, Προσκυνητόπουλος, Πολύζος, Πιαστόπουλος, Παπαδόπουλος (89’ Ζήσης), Δούμτσιος (63’ Πέριτς), Μαρκόφσκι (76’ Έππας)

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα