«Μπράβο» από τον Βασιλειάδη στη Δόξα Δράμας για τη φιλοξενία προσφύγων (pic)

Δημήτρης Ρούσσος
«Μπράβο» από τον Βασιλειάδη στη Δόξα Δράμας για τη φιλοξενία προσφύγων (pic)

bet365

Ο Γιώργος Βασιλειάδης συνεχάρη μέσω Twitter τη Δόξα Δράμας για την κίνησή της να φιλοξενήσει 50 πρόσφυγες στο γήπεδό της στην αναμέτρηση με την Παναχαϊκή για την 7η αγωνιστική της Football League.

Οι Δραμινοί προετοιμάστηκαν για το παιχνίδι απέναντι στους Αχαιούς τόσο αγωνιστικά, όσο και εξωαγωνιστικά, ανακοινώνοντας πριν την αναμέτρηση πως επρόκειτο να φιλοξενήσουν 50 πρόσφυγες από το κέντρο φιλοξενίας Δράμας στη Θύρα 1 του γηπέδου της.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Γιάννης Μπύρος δήλωσε γι’αυτή την πρωτοβουλία:

«Η ΠΑΕ Δόξα Δράμας δεν μπορεί να μείνει θεατής σε μια από τις μεγαλύτερες ανθρωπιστικές κρίσεις. Ειδικά στην Ελλάδα, η οποία αποτελεί ένα πολυσύχναστο μονοπάτι προσφύγων, που αφήνουν εν μία νυκτί τα σπίτια τους, για να σώσουν το μέλλον το δικό τους και των παιδιών τους. Η κίνηση αυτή θεωρώ ότι είναι το ελάχιστο που μπορούμε να πράξουμε. Όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε τον κόσμο λίγο καλύτερο, με απλές πράξεις αλληλεγγύης».

Στη συγκεκριμένη κίνηση δεν παρέλειψε να αναφερθεί και ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, που μέσω Twitter ανέφερε τα εξής: «Σπουδαία κίνηση από μια ιστορική ομάδα. Συγχαρητήρια στην ΠΑΕ Δόξα Δράμας».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα