Παναχαϊκή: «Ευχαριστούμε τον Κατσουράνη, ο σύλλογος πάνω απ' όλους»

Παναχαϊκή: «Ευχαριστούμε τον Κατσουράνη, ο σύλλογος πάνω απ' όλους»

Παναχαϊκή: «Ευχαριστούμε τον Κατσουράνη, ο σύλλογος πάνω απ' όλους»

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή ευχαρίστησε επίσημα τον Κώστα Κατσουράνη για την προσφορά του στην ομάδα, υπογραμμίζοντας πως αυτή είναι «πάνω από όλους». Εξάλλου «αποχαιρέτησε» και τον Πάρι Γεωργακόπουλο και ανακοίνωσε πως νέος πρόεδρος και Δ/νων Σύμβουλος αναλαμβάνει ο Κώστας Αποστολόπουλος.

Με ντεμαράζ ανακοινώσεων οι Πατρινοί τοποθετήθηκαν για τις εξελίξεις της Τετάρτης, όταν και ο Κώστας Κατσουράνης παραιτήθηκε από τον ρόλο του τεχνικού διευθυντή του συλλόγου.

Η Παναχαϊκή τον ευχαρίστησε, τονίζοντας πως η προσπάθειά της θα συνεχιστεί και πως η ομάδα βρίσκεται πάνω από πρόσωπα.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ  1891, μετά την δημοσιοποίηση της παραίτησης του Κώστα Κατσουράνη από την θέση του τεχνικού διευθυντή, ανακοινώνει τα ακόλουθα:

- Η ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ είναι πάνω από όλους.

- Σε δύσκολες στιγμές δεν περισσεύει κανείς.

- Σεβόμαστε απόλυτα την επιθυμία του Κώστα Κατσουράνη να αποχωρήσει από την προσπάθεια, της οποίας υπήρξε μέλος, για την αναγέννηση της Παναχαϊκής.

- Αυτή η προσπάθεια θα συνεχιστεί ανεξαρτήτως προσώπων ανιδιοτελώς.

Ευχαριστούμε τον Κώστα Κατσουράνη για την προσφορά του στην συγκεκριμένη προσπάθεια και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία σε ότι έχει επιλέξει να κάνει στην ζωή και στην επαγγελματική του καριέρα.

Η Παναχαϊκή υπάρχει από το 1891 και μετά από 127 χρόνια θα συνεχίσει να υπάρχει πάνω από πρόσωπα».

Σε άλλη ανακοίνωση ευχαριστεί εξάλλου τον επίσης παραιτηθέντα Αθλητικό Δ/ντη, Πάρι Γεωργακόπουλο:

«Μετά την δήλωση παραίτησης εκ μέρους του Πάρι Γεωργακόπουλου, από την θέση του Αθλητικού Διευθυντή της ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 1891, η ΠΑΕ ανακοινώνει τα ακόλουθα:

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Πάρι Γεωργακόπουλο για την μέχρι σήμερα προσφορά του, στο όραμα για την αναγέννηση της ομάδος μας».

Τέλος, σε άλλη ανακοίνωση, η ΠΑΕ ανακοίνωσε πως νέος πρόεδρος και Δ/νων Σύμβουλός της θα είναι ο Κώστας Αποστολόπουλος:

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 1891 ανακοινώνει ότι, μετά την παραίτηση του Προέδρου Κώστα Μπακαλάρου και του Δ/ντος Συμβούλου Διαμαντή Κανελλόπουλου, προέβη σε ανασυγκρότηση του Δ.Σ. και την θέση των παραιτηθέντων, ανέλαβε ο ένθερμος και πιστός φίλος της ομάδος μας Κώστας Αποστολόπουλος, ο οποίος θα εκτελεί καθήκονταΠροέδρου και Δ/ντος Συμβούλου, παραμενόντων στο Δ.Σ. των υπολοίπων μελών».

Best of internet