Παραιτήθηκε (και) ο Γεωργακόπουλος

Παραιτήθηκε (και) ο Γεωργακόπουλος

Gazzetta team
Παραιτήθηκε (και) ο Γεωργακόπουλος

bet365

Ο παλαίμαχος άσος αποτελεί παρελθόν από τα διοικητικά δρώμενα της Παναχαϊκής
Μετά τον Κώστα Κατσουράνη και ο Πάρης Γεωργακόπουλος παραιτήθηκε από την Παναχαϊκή. Ο παλαίμαχος άσος κατείχε τη θέση του αθλητικού διευθυντή των Αχαιών.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ
«Μετά τη σημερινή εξέλιξη με την παραίτηση του Κώστα Κατσουράνη, του ανθρώπου που επίμονα μου ζήτησε και αποδέχτηκα, να συμβάλλω στην προσπάθεια αναγέννησης της ΠΑΝΑΧΑΪΚΗΣ, εκτιμώ ότι η περαιτέρω παραμονή και πρόσφορα μου στην ομάδα δε θα μπορεί να έχει το θετικό πρόσημο που θα επιθυμούσα. Η κοινή ματιά που είχαμε για το ποδόσφαιρο και ιδιαιτέρα για την υγεία, την οργάνωση και την λειτουργία μιας Π.Α.Ε. αποτέλεσε το κίνητρο για την ενασχόλησή μου.
Παραιτούμενος από την θέση του Αθλητικού Διευθυντή εύχομαι τα καλύτερα για την Ομάδα μας και ευχαριστώ όλους τους συντελεστές της Π.Α.Ε. για τη συνεργασία τους. Ιδιαίτερα σε προπονητές και ποδοσφαιριστές εύχομαι καλή πορεία γιατί έχουν τις απαιτούμενες δυνατότητες για μια τέτοια, και στους φιλάθλους μας ένα μεγάλο ευχαριστώ για την ειλικρινή στήριξη τους στην ομάδα μας, σε εύκολα και δύσκολα, δίνοντας το παράδειγμα καλής συμπεριφοράς σε όλη την Ελλάδα.
Με εκτίμηση,
Πάρις Γεωργακόπουλος».
 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα