Ελευθερόπουλος: «Ξέρω τι πρέπει να αλλάξω στον Ηρακλή»

Ελευθερόπουλος: «Ξέρω τι πρέπει να αλλάξω στον Ηρακλή»

Gazzetta team
Ελευθερόπουλος: «Ξέρω τι πρέπει να αλλάξω στον Ηρακλή»

bet365

Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος εξέφρασε την ικανοποίησή του για την επιστροφή του Ηρακλή στα θετικά αποτελέσματα, ενώ υπογράμμισε τη σημασία του διαστήματος ως τα Χριστούγεννα, όταν και θα αποφασιστούν οι επεμβάσεις στην ομάδα με στόχο τη βελτίωσή της.

Ο «Γηραιός» πήρε τη νίκη ξανά σε αγώνα της Football League μετά την πρεμιέρα, επικρατώντας της Σπάρτης (3-0), με τον προπονητή του να ευχαριστεί τον κόσμο και να εμφανίζεται αισιόδοξος για τη συνέχεια.

Το νέο Pamestoixima.gr παίζει στο Aτρόμητος – Ολυμπιακός με ακόμα μεγαλύτερες αποδόσεις.

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

«Το πρώτο που θέλω να τονίσω, είναι να ευχαριστήσω τον κόσμο, που ήρθε να μας συμπαρασταθεί. Να γνωρίζουν όλοι ότι θα κάνουμε τα πάντα για να ξαναφέρουμε το χαμόγελο στον κόσμο μας.

Ήταν μία νίκη, την οποία είχαμε απόλυτη ανάγκη. Ήμασταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού και μπορέσαμε να πετύχουμε τον στόχο, που είχαμε θέσει στη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Γνωρίζουμε άριστα ποιες αλλαγές θα πρέπει να πραγματοποιήσουμε στην ομάδα, προκειμένου να αλλάξει η αγωνιστική εικόνα της προς το καλύτερο. Οι προπονητικές εβδομάδες για εμάς αρχίζουν από εδώ και πέρα, καθώς ήρθαμε σε περίοδο με συχνούς αγώνες και δεν προλάβαμε να δουλέψουμε, όπως πρέπει και όπως είναι απαραίτητο για την ομάδα.

Είναι ένα δύσκολο πρωτάθλημα και τίποτε απολύτως δεν πρόκειται να κριθεί από τόσο νωρίς. Είναι βέβαιο ότι όλοι θα στραβοπατήσουν και δικό μας μέλημα είναι να παίρνουμε κάθε αγώνα ξεχωριστά και να συγκεντρωνόμαστε σε αυτόν. Τίποτε περισσότερο.

Πρέπει να να φτάσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ως τη διακοπή του πρωταθλήματος τον Δεκέμβριο και από εκεί και πέρα να κάνουμε ταμείο, για να δούμε πού βρισκόμαστε και πώς πρέπει να κινηθούμε».

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα