Ένταση με Μυροφορίδη κι όλα ανοιχτά στον Ηρακλή

Ένταση με Μυροφορίδη κι όλα ανοιχτά στον Ηρακλή

Gazzetta team
Ένταση με Μυροφορίδη κι όλα ανοιχτά στον Ηρακλή

bet365

Πολύ πιθανή είναι η αποχώρηση του Παύλου Μυροφορίδη από τον Ηρακλή, μετά την ένταση που υπήρξε στη σύσκεψη της Τρίτης στον «Γηραιό».

Η διαβολοβδομάδα της Ευρωλίγκα παίζει στο νέο Pamestoixima.gr με ακόμα μεγαλύτερες αποδόσεις.

Επεισοδιακή ήταν η σύσκεψη που έγινε την Τρίτη στον Ηρακλή. Σε αυτή πήραν μέρος οι Μυροφορίδης, Ελευθερόπουλος, Κατσαμπής, Χατζόγλου, Λεονταράς και Τουτζιάρης ως εκπρόσωπος του Θεοδωρίδη που δεν μπορούσε να παραβρεθεί. Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος, αφού τοποθετήθηκε για το πως μπορεί να αλλάξει η εικόνα της ομάδας αποχώρησε ώστε να βρεθεί στην προπόνηση.

Στη συνέχεια όμως, η κατάσταση ξέφυγε, καθώς η διοίκηση ενημέρωσε πως θέλει να λύσει την συνεργασία της με ποδοσφαιριστή. Αυτό εξόργισε τον Μυροφορίδη ο οποίος αντέδρασε έντονα και αποχώρησε από την σύσκεψη. Μάλιστα, υπάρχει έντονη φημολογία πως είναι έτοιμος να παραιτηθεί, ενώ η παραίτηση του είναι εδώ και μέρες στη διάθεση του Τομ Παπαδόπουλου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα