Ελευθερόπουλος: «Δεν ταιριάζει στον Ηρακλή η βαθμολογική του θέση»

Gazzetta team
Ελευθερόπουλος: «Δεν ταιριάζει στον Ηρακλή η βαθμολογική του θέση»

bet365

Ο προπονητής του Ηρακλή ζήτησε χρόνο για να περάσει τη φιλοσοφία του στην ομάδα.

Με ήττα συνοδεύτηκε η πρεμιέρα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου στον πάγκο του Ηρακλή, αφού η ομάδα του έχασε άλλους τρεις βαθμούς από την Παναχαϊκή στην Πάτρα.

Ο Ηρακλής μετά από 4 αγωνιστικές στη Football League είναι στη 10η θέση έχοντας μόνο μια νίκη και αυτό φυσικά δεν αρέσει στον προπονητή του. «Έχουμε μείνει πίσω βαθμολογικά. Δεν ταιριάζει στην ιστορία και στην ομάδα. Έχουμε πολύ δρόμο ακόμη και πρέπει με δουλειά να πάρουμε τους βαθμούς που έχουμε χάσει. Είναι σημαντικό οι παίκτες μας να βγάλουν μέσα στο γήπεδο την προσωπικότητα που έχουν. Πρέπει να μάθω τα χαρακτηριστικά των παικτών και εκείνοι να μάθουν εμένα και τι ζητάω. Κάναμε μόνο τρεις προπονήσεις και έγιναν αρκετά πράγματα που δεν είναι στη φιλοσοφία μου», σημείωσε ο έμπειρος τεχνικός.

Όσο αφορά το παιχνίδι και την ήττα (1-0) από την Παναχαϊκή είπε: «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια για την εν γένει συμπεριφορά της Παναχαϊκής και πέρσι και φέτος τόσο την εξωαγωνιστική όσο και την αγωνιστική. Είναι μια από τις ομάδες που θέλουν να παίξουν ποδόσφαιρο και μπράβο στον Σωκράτη Οφρυδόπουλο και στον Ηλία Κυριακίδη. Όσο αφορά το ματς παρότι ο αγωνιστικός χώρος δεν ήταν τόσο κακός οι δυο ομάδες δεν κατάφρεραν να δείξουν αυτό που τους αρέσει, να παίξουν δηλαδή ποδόσφαιρο. Χάσαμε ένα ημίχρονο σ' αυτά που θέλουμε. Φάγαμε ένα γκολ, έτσι όπως το φάγαμε, και δεν υπήρξαμε καθόλου απειλητικοί. Στο β' μέρος πιέσαμε. προσπαθήσαμε να βγούμε από τα πλάγια και να εκμεταλλευτούμε τις τρύπες ανάμεσα στους αμυντικούς χαφ του αντιπάλου»

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα