Περνάει στα χέρια της «Capelli Sport» η Παναχαϊκή

Περνάει στα χέρια της «Capelli Sport» η Παναχαϊκή

Gazzetta team
Περνάει στα χέρια της «Capelli Sport» η Παναχαϊκή

bet365

Μόνο οι υπογραφές απομένουν ώστε να οριστικοποιηθεί η συμφωνία της «Capelli Sport» με την Παναχαϊκή και το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών να περάσει στα χέρια της αμερικανικής εταιρίας.

0% Γκανιότα* & Συναρπαστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

Τα τυπικά απομένουν ώστε να αλλάξει οριστικά σελίδα η Παναχαϊκή. Οι συζητήσεις με την «Capelli Sport» βρίσκονται στην τελική ευθεία και η αμερικανική εταιρία αναμένεται να αναλάβει το 51% των μετοχών της ΠΑΕ.

Ήδη έχουν εξεταστεί τα οικονομικά στοιχεία των Πατρινών και όλα είναι έτοιμα για την αύξηση του ποσοστού της «Capelli Sport» ώστε να ηγηθεί της ομάδας. Αυτά που απομένουν είναι οι υπογραφές και φυσικά να μάθουμε ποια πρόσωπα θα αναλάβουν τις θέσεις του προέδρου και του διευθύνοντα συμβούλου της ΠΑΕ Παναχαϊκής.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα