Νέα απώλεια για Ηρακλή

Gazzetta team
Νέα απώλεια για Ηρακλή

bet365

Το άσχημο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα για τον Ηρακλή συνεχίζεται με τον «γηραιό» να χάνει άλλους δύο πόντους μένοντας στο 1-1 με τον Αιγινιακό (που προηγήθηκε) στο Καυτανζόγλειο.

Ακόμα ένα κακό παιχνίδι του Ηρακλή στο ξεκίνημα της φετινής χρονιάς. Οι... κυανόλευκοι υποδέχθηκαν τον Αιγινιακό στο Καυτανζόγλειο και δεν κατάφεραν να πάρουν το τρίποντο. Μάλιστα βρέθηκαν πίσω στο σκορ και το μόνο που κατάφεραν ήταν να ισοφαρίσουν στο 87'.

Έτσι μετά από τρεις βαθμούς οι Θεσσαλονικείς έμειναν στην 9η θέση με 4 βαθμούς, ενώ ο Αιγινιακός βρίσκεται στην 12η με 2 βαθμούς. Ένας Αιγινιακός που κατάφερε να προηγηθεί στο 78' με τον Πέριτς και όλα έδειχναν πως θα κατάφερνε να πάρει ακόμα και το τρίποντο.

Οι γηπεδούχοι μετά το γκολ αντέδρασαν και αρχικά σκόραραν με τον Ζιαμπάρη με κεφαλιά με το γκολ να ακυρώνεται ως οφσάιντ για να πάρουν τελικά τον βαθμό της ισοπαλίας με σουτ του Ρόβα στο 87'.

Ηρακλής (Βοσνιάδης): Βοσνιάδης, Χιντζίδης (46′ Γεωργίου, 65′ λ.τρ. Ρόβας), Κουτρομάνος, Κούσας, Ζιαμπάρης, Μουμίν, Παναγιωτούδης, Πασάς, Ντούνης, Κλέιτον (59′ Μενδρινός), Περόνε

Αιγινιακός: Γιαγκιόζης, Ορφανίδης, Τοπαλίδης, Πετρούσης, Ζήσης, Λάσκαρης, Πολύζος, Μαρκόφσκι, Παπαδόπουλος, Πέριτς, Κούστα.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα