Κορυφή ο Απόλλων Λάρισας, άφησε δυο βαθμούς στα Σπάτα η Κέρκυρα

Gazzetta team
Κορυφή ο Απόλλων Λάρισας, άφησε δυο βαθμούς στα Σπάτα η Κέρκυρα

bet365

Ο Απόλλων Λάρισας νίκησε και την Παναχαϊκή 1-0 κι έκανε το 3/3 στο πρωτάθλημα, μένοντας πρώτος μαζί με τον Εργοτέλη. Άφησε δυο βαθμούς στα Σπάτα (0-0) η Κέρκυρα. Νίκες για Τρίκαλα, Ηρόδοτο, έμειναν στο μηδέν Πλατανιάς και Δόξα Δράμας.

Στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα είναι μετά τις πρώτες αγωνιστικές ο Απόλλων Λάρισας. Οι Λαρισαίοι έχουν κάνει το τρία στα τρία επικρατώντας και της Παναχαϊκής με 1-0 στο γήπεδο της Φιλιππούπολης και βρίσκονται μαζί με τον Εργοτέλη στην πρώτη θέση με 9 βαθμούς. Όσον αφορά τους Πατρινούς έπεσαν στην 8η θέση με 4.

Στα του αγώνα τα πάντα κρίθηκαν στο πρώτο μισάωρο. Αρχικά στο 10' ο Λουκάο με σουτ κατάφερε να ανοίξει το σκορ για τους γηπεδούχους, με τους φιλοξενούμενους στο 29' να έχουν δοκάρι με τον Λουμπαρδέα.

Απόλλων Λάρισας (Τροΐζι): Μαντζάρης, Σκούπρας, Χατζής, Κουρτεσιώτης, Κοντοές, Πολέτο (54′ Καμπέρης), Μαρκολίνο, Λουκάο, Ράμος, Τασιούλης (74′ Αγιώτης), Σουλιώτης

Παναχαϊκή (Οφρυδόπουλος): Σούλης, Πολίμος, Σταμόπουλος, Τσελεπίδης, Λουμπαρδέας, Παπατόλιος (59′ Αργυρόπουλος), Πλέγας (83′ Αντωνακόπουλος), Μαυριάς, Κολ, Ελευθεριάδης, Κυνηγόπουλος.

Ηρόδοτος – Α.Ε. Καραϊσκάκης 2-0

Δύο στα δύο μέσα στην Αλικαρνασσό έκανε ο Ηρόδοτος με τους Κρητικούς να εκμεταλλεύονται με τον καλύτερο τρόπο την έδρα τους. Οι νεοφώτιστοι επικράτησαν και της ΑΕ Καραϊσκάκης με 2-0 και έφτασαν τους 6 βαθμούς ανεβαίνοντας στην 6η θέση με τους φιλοξενούμενους να βρίσκονται στην τελευταία έχοντας τρεις ήττες σε ισάριθμους αγώνες.

Το σκορ για τους νικητές άνοιξε ο Μασάδο με σουτ στο 11' για να έρθει στο 32' ο Γιαλούσης με κεφαλιά και να διαμορφώσει το τελικό 2-0 δίνοντας τέλος στις όποιες ελπίδες των φιλοξενουμένων. Πριν η σέντρα τιμήθηκε ο Μανώλης Παπαματθαιάκης για την προσφορά του στον Ηρόδοτο

Ηροδότος (Λυρώνης): Κουράκης, Προβυδάκης, Μπάμπης, Γιαλούσης, Κανδυλάκης, Φραγκουλάκης, Ντιμ, Φουκαράκης, Σοουζα, Σμυρλής, Κωνσταντινίδης.

Α.Ε Καραισκάκης (Παπαματθαιάκης): Στεφανάκος, Χούσος, Αλεξης, Παπαδόπουλος, Μπεκατώρος, Καππίας, Ψιανος, Κάκκο, Παπανίκου. Παναγιώτου, Παντίδος

Τρίκαλα – ΑΟΧ Κισσαμικός 2-0

Τα Τρίκαλα μπήκαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και κατάφεραν να βρουν δίχτυα στο 7', όμως ο βοηθός ακύρωσε το τέρμα ως οφσάιντ. Λίγα λεπτά αργότερα όμως ήρθε το 1-0 από την άσπρη βούλα. Συγκεκριμένα, στο 22' ο Συμελίδης ανατράπηκε από τον Ζιούλη, ο πρώτος ανέλαβε την εκτέλεση κι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-0 για την ομάδα του που ήταν και το σκορ του πρώτου μέρους.

Ένα γκολ στην επανάληψη ήταν αρκετό για τα Τρίκαλα ώστε να τελειώσουν την αναμέτρηση. Στο 61', ο Γκόλιας εκτέλεσε φάουλ και ο Πάνος με κεφαλιά πάσα βρήκε τον Συριόπουλο κι αυτός σκόραρε για το 2-0. Αυτό ήταν και το τελικό αποτέλεσμα με τα Τρίκαλα να παίρνουν την πρώτη τους νίκη.

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ (Ράτκο Ντόστανιτς): Ταΐρης, Πάνος, Γκόλιας, Γκότοβος, Συριόπουλος, Γκουγκούδης, Συμελίδης, Τριανταφυλλάκος, Τσιάρας, Γιουκαρής, Ράντι.

ΑΟΧ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Γιώργος Πετράκης): Παπαδόπουλος, Τόλι, Σισέ, Ζιούλης, Παπαχρήστος, Σελινιωτάκης, Γκίνη, Σάλιακας, Αρναρέλλης, Αποστολόπουλος, Μαλόνγκα.

Αήττητος Σπάτων – Κέρκυρα 0-0

Κακό ποιοτικά ήταν το πρώτο ημίχρονο στα Σπάτα, εκεί όπου ο Αήττητος και η Κέρκυρα έμειναν στο 0-0 με τις φάσεις να είναι ελάχιστες. Η καλύτερη στιγμή ήταν για τους φιλοξενούμενους στο 15', με τον Τουράμ να απειλεί αλλά να μην σκοράρει.

Ίδια εικόνα και στην επανάληψη, με το θέαμα να είναι ελάχιστον, την Κέρκυρα να προσπαθεί αλλά να μην μπορεί και να μένει στο τελικό 0-0 με τον Αήττητο, αφήνοντας ακόμα δύο βαθμούς στην προσπάθειά της να επιστρέψει στη Super League.

ΑΗΤΤΗΤΟΣ (Σούλης Παπαδόπουλος): Κοκκαλάς, Μάγκας, Κασνέτση, Ηρακλής, Γροντής, Μανωλάς, Σπυρόπουλος, Μαρουκάκης, Χαντί, Μουστάκης, Ματσούκας

ΚΕΡΚΥΡΑ (Δημήτρης Σπανός): Κουτζαβασίλης, Κούρος, Σπίνουλας, Βέρτζος, Ιωάννου, Ν. Κρητικός, Κόντος, Τουράμ, Βίλα, Σιατραβάνης, Λινάρδος.

Πλατανιάς – Δόξα Δράμας 0-0

Λίγα πράγματα είχαμε και στα Χανιά στο πρώτο 45λεπτό. Στο 2' ο Μποσέτι προσπάθησε να αιφνιδιάσει τον Πίτκα, αλλά το σουτ του έφυγε άουτ. Οι γηπεδούχοι ήταν ελαφρώς καλύτεροι σε όλο το πρώτο ημίχρονο, ωστόσο δεν είχαμε κάποια άλλη καλή στιγμή.

Στην επανάληψη, ο Καραγκούνης αστόχησε στο 52' και κάπου εκεί όλα τέλειωσαν. Πλατανιάς και Δόξα δεν απείλησαν ποτέ ο ένας τον άλλον και το 0-0 έμεινε ως φυσικό επόμενο.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Γιάννης Τάτσης): Γκοτ, Ουές, Κόρτσταμ, Ρουσσάκης, Τσαμούρης, Καραγκούνης, Μποσέτι, Νίλι, Παπανικολάου, Στ. Ποζατζίδης, Μπιανκόνι.

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Στάικος Βεργέτης): Πίτκας, Πεταυράκης, Μπαϊκαρά, Ανδρέου, Μακρής, Ρουγκάλας, Κουσκουνάς, Ριζογιάννης, Πατράλης, Μάρτινς, Πέρεθ.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα