Παναχαϊκή - Αιγινιακός 2-2

Δημήτρης Ρούσσος
Παναχαϊκή - Αιγινιακός 2-2

bet365

Ο Αιγινιακός πήρε το προβάδισμα στην Αγυιά δυο φορές (77’, 91’) όμως ισάριθμες φορές η Παναχαϊκή «απάντησε», σε ένα χορταστικό φινάλε και μοιρασμένους βαθμούς στο πιο εντυπωσιακό παιχνίδι της πρεμιέρας.

Ουδείς θα στοιχημάτιζε σε τέτοιο χορταστικό φινάλε στο γήπεδο της Αγυιάς και δύσκολα θα φανταζόταν τρία γκολ σε 6’, όμως Παναχαϊκή κι Αιγινιακός «αποζημίωσαν» με το τελικό 2-2 με το παραπάνω όσους βρέθηκαν στις εξέδρες ή παρακολούθησαν το παιχνίδια από το σπίτι τους!

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο ορεξάτοι στο παιχνίδι, ελέγχοντας τον ρυθμό και φτάνοντας αρκετές φορές κοντά στην περιοχή του Γιαγκόζη. Στο 18’ μάλιστα βρήκε και δίχτυα με τον Μωραΐτη, που πήρε το ριμπάουντ μετά την απόκρουση του τερματοφύλακα του Αιγινιακού στην κεφαλιά του Τσελεπίδη, όμως αυτό ακυρώθηκε σωστά, καθώς ο τελευταίος βρέθηκε σε θέση οφσάιντ στο ξεκίνημα της φάσης.

Στο 31’ η Παναχαϊκή ζήτησε σωστά πέναλτι σε χέρι του Πιαστόπουλου, που σταμάτησε αντικανονικά την κεφαλιά του Μπαστακού, με τον διαιτητή να δείχνει «παίζετε».

Τελικά το ημίχρονο βρήκε τις δυο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια δίχως αλλαγές στο σκορ, ενώ στο δεύτερο έμελλε να… πέσουν κορμιά! «Πρώτη» μίλησε η ομάδα του Αιγινίου, με τις δυο αλλαγές του Χαραλαμπίδη (Έππας, Κούστα) να συνεργάζονται και τον τελευταίο με πλασέ στο τετ α τετ με τον Σούλη να ανοίγει το σκορ, κόντρα στη ροή του αγώνα!

Η Αγυιά «πάγωσε», ωστόσο θα έπρεπε να προετοιμάζεται για ένα γκραν φινάλε! Η πίεση των γηπεδούχων απέδωσε καρπούς στο 88’, όταν ο Κολ με τρομερό βολέ στην κίνηση από το ημικύκλιο έφερε το παιχνίδι στα ίσια!

Οι Πατρινοί πήραν γρήγορα τη μπάλα και κατευθύνθηκαν προς τη σέντρα, κάτι που φάνηκε να μετανιώνουν λίγα λεπτά μετά (91’), βλέποντας τον Πιαστόπουλο με σουτ μετά τη σέντρα του Ορφανίδη από δεξιά να κάνει το 1-2 και να κρίνει κατά τα φαινόμενα το παιχνίδι!

Αυτό τελικά το έκανε πάντως ο Μωραΐτης στην τελευταία φάση του αγώνα, όταν στο 94’ δέχθηκε τη μπάλα στην περιοχή και μετά τις κόντρες με το… πρόσωπο σκόραρε για το 2-2, ξεσηκώνοντας τους οπαδούς της Παναχαϊκής!

Με αυτόν τον τρόπο οι δυο ομάδες μοιράστηκαν βαθμούς κι εντυπώσεις στο παιχνίδι με την πιο εντυπωσιακή διακύμανση στην πρεμιέρα της Football League.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΓΚΟΛ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΛΕΠΤΩΝ.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Σούλης, Πολυχρόνης (81’ Αργυρόπουλος), Τσελεπίδης, Σωτηράκος, Πολίμος (70’ Σταμόπουλος), Πλέγας, Κολ, Κυνηγόπουλος, Μαυριάς, Μπαστακός (59’ Ελευθεριάδης), Μωραΐτης

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Γιαγκιόζης, Ορφανίδης, Πετρούσης, Ζήσης, Σ. Τοπαλίδης, Πιαστόπουλος, Λάσκαρης, Πολύζος, Δούμτσιος (74’ Έππας), Παπαδόπουλος (61’ Κούστα), Μαρκόφσκι (84’ Κλιγγόπουλος)

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα