Παπαδόπουλος: «Ο Ηρακλής δεν εκβιάζεται από κανέναν»

Παπαδόπουλος: «Ο Ηρακλής δεν εκβιάζεται από κανέναν»

Gazzetta team
Παπαδόπουλος: «Ο Ηρακλής δεν εκβιάζεται από κανέναν»

bet365

Έξαλλος με την στάση όσων μπλόκαραν τον λογαριασμό της ΠΑΕ Ηρακλής είναι ο Τομ Παπαδόπουλος, που τόνισε πως κανείς δεν μπορεί να εκβιάσει τον «Γηραιό».

Νέο πρόβλημα προέκυψε στον Ηρακλή, καθώς οι οφειλές της εποχής Παπαθανασάκη κάνουν την εμφάνισή τους και ήδη αρκετοί διεκδικητές έχουν προχωρήσει επιθετικά ζητώντας τα λεφτά τους, κάτι το οποίο οδήγησε στο μπλοκάρισμα του λογαριασμού της ΠΑΕ.

Η εξέλιξη αυτή έφερε την αντίδραση του Τομ Παπαδόπουλου, που με δήλωσή του τόνισε: «Θέλω να γνωρίζουν όλοι εκείνοι οι οποίοι έχουν επιδείξει τόσο τεράστια βιασύνη να μας πιέσουν για να εξασφαλίσουν χρήματα, ότι ο συγκεκριμένος τρόπος, που επέλεξαν, σαφώς δεν τους τιμά και το μόνο, που είναι βέβαιο, είναι ότι δεν πρόκειται να αποφέρει αποτέλεσμα για εκείνους. Ο Ηρακλής δεν εκβιάζεται και δεν πρόκειται να καταστεί θύμα εκβιασμού από οποιονδήποτε. Το να θέτουν, με αυτόν τον προκλητικό τρόπο εμπόδια στην προσπάθεια, που καταβάλλουμε για να κάνουμε το Σωματείο να σταθεί και πάλι στα πόδια του, είναι εντελώς απαράδεκτο. Ιδίως, όταν το κάνουν από την πρώτη στιγμή της σύστασης της ΠΑΕ και πριν καν προλάβουμε να οργανωθούμε και να βρούμε τον βηματισμό μας ως εταιρεία. Από την πρώτη στιγμή εκδήλωσα τη διάθεση να μελετήσω τα αιτήματα όλων σε αυτόν τον τομέα και έδωσα εντολή στη νομική υπηρεσία να τα διερευνήσει και να τα διευθετήσει. Σε καμία, όμως περίπτωση δεν μπορώ να αποδεχθώ τέτοια αντιμετώπιση ως πρέπουσα και θεμιτή».

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα