Τον Δεκέμβριο οι εξελίξεις με Κάιπερς!

Τον Δεκέμβριο οι εξελίξεις με Κάιπερς!

bet365

Ο Ούγκο Κάιπερς βρίσκεται στο Βέλγιο έχοντας επιλέξει να μην αγωνίζεται στον Εργοτέλη την στιγμή που ο μάνατζερ του περυσινού δεύτερου σκόρερ της Football League διατείνεται πως θα φέρει τον Δεκέμβριο πρόταση στην ομάδα του Ηρακλείου.

Οι σχέσεις μεταξύ της πλευράς του Κάιπερς και της διοίκησης του Εργοτέλη διαταράχθηκαν λόγω της άρνησης του Βέλγου φορ να συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕΚ, παρά την συμφωνία των δύο ομάδων.

Ο εκπρόσωπος του 21χρονου επιθετικού, Τζακ Λίχτενσταϊν ισχυρίζεται πως θα φέρει πρόταση για τον πελάτη του τον ερχόμενο Δεκέμβριο, ωστόσο παραμένει άγνωστο εάν θα ξεπερνάει τις 300.000 ευρώ, ποσό δηλαδή που οι «κιτρινόμαυροι» κατέβαλαν για την μεταγραφή του Κάιπερς.

Απόλλων Σμύρνης – ΑΕΚ με επιστροφή στοιχήματος*, ενισχυμένες αποδόσεις και live alerts. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Σε αυτή την περίπτωση είναι πιθανό μια τέτοια προσφορά να μη γίνει αποδεκτή από τον Εργοτέλη και ο ποδοσφαιριστής να παραμείνει εκτός ομάδας και στο δεύτερο μισό της σεζόν.

Το βέβαιο είναι πως ο μάνατζερ του Κάιπερς προετοιμάζει το έδαφος προκειμένου να φέρει μια πρόταση που θα ικανοποιήσει την ομάδα της Κρήτης, αλλά και τον πελάτη του που ψάχνει για ένα καλό συμβόλαιο.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα