Τρίτο σποτάκι με τους καναπέδες και τα διαρκείας στον Ηρακλή (vid)

Τρίτο σποτάκι με τους καναπέδες και τα διαρκείας στον Ηρακλή (vid)

Gazzetta team
Τρίτο σποτάκι με τους καναπέδες και τα διαρκείας στον Ηρακλή (vid)

bet365

Ο Ηρακλής συνεχίζει να καλεί με πρωτότυπο τρόπο τους οπαδούς του να κλείσουν θέση στο Καυτανζόγλειο, ενώ δημοσιεύτηκε και το τρίτο σποτάκι της καμπάνιας ανταλλαγής ενός καναπέ με ένα εισιτήριο διαρκείας.

Το πρώτο σποτ είχε ως πρωταγωνιστή έναν σκύλο. Ακολούθησε ένα ζευγάρι που μαλώνει επειδή ο άντρας αποφάσισε να πάει τον καναπέ του στη Μίκρα, μετά το κάλεσμα του αγαπημένου του Ηρακλή!

Πλέον δόθηκε στη δημοσιότητα και το τρίτο σποτ, με τους δυο τους σε νέες... περιπέτειες, αφού πλέον ο καναπές έχει κάνει «φτερά»!

Ο Ηρακλής ζητάει φέτος από τους φιλάθλους του να μην κάτσουν σπίτι, αλλά να πάνε στο γήπεδο και να στηρίξουν την ομάδα τους. Τα έπιπλα που θα ανταλλάσονται με εισιτήρια διαρκείας θα δίνονται στο Σωματείο ΡΕΤΟ ΕΛΛΑΣ – ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ είναι μια Μ.Κ.Ο. με κοινωφελή, κοινωνικό και μη κερδοσκοπικό χαρακτήρα, ένα δίκτυο Αλληλέγγυας και Συνεργατικής Οικονομίας με σκοπό την ψυχική, πολιτιστική και πνευματική βοήθεια στους ανθρώπους που ζουν στο περιθώριο και ιδιαίτερα τους τοξικομανείς.

Διαβάστε εδώ τη συνέντευξη του Υπεύθυνου Επικοινωνίας της ΠΑΕ, Νίκου Υψηλάντη για την καμπάνια: «Το ελληνικό ποδόσφαιρο βρωμάει μιζέρια, ο Ηρακλής θέλει να φέρει κάτι διαφορετικό» (pics & vids)

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα