Χωρίς Πλατανιά η συνάντηση της Football League με Βασιλειάδη

Χωρίς Πλατανιά η συνάντηση της Football League με Βασιλειάδη

Χωρίς Πλατανιά η συνάντηση της Football League με Βασιλειάδη

H Football League θα συναντηθεί με τον υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη με αντικείμενο τα τηλεοπτικά δικαιώματα της νέας σεζόν, ωστόσο ο Πλατανιάς δεν θα παραβρεθεί, επικαλούμενος πως δεν ειδοποιήθηκε έγκαιρα.

Νέο παιχνίδι στα φρουτάκια! Το «Rise of Olympus» προσγειώθηκε στην Sportingbet.gr!

Οι δυο πλευρές θα συζητήσουν για το ενδεχόμενο κάλυψης των αναμετρήσεων της σεζόν 2018/19 από την ΕΡΤ, με τους Κρητικούς να εξηγούν σε ανακοίνωση πως λόγω ανειλημμένων επαγγελματικών υποχρεώσεων του προέδρου Μανώλη Μαθιουλάκη, καθώς και της αργοπορημένης ειδοποίησής τους από τη Λίγκα δεν προλαβαίνουν να δώσουν το «παρών».

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων ενημερώνει ότι με επιστολή που απέστειλε στη Football League, έκανε γνωστό στο προεδρείο της Λίγκας, ότι δεν θα εκπροσωπηθεί στην αποψινή συνάντηση με τον υφυπουργό αθλητισμού, κ.Γιώργο Βασιλειάδη, εξαιτίας ανειλημμένων επαγγελματικών υποχρεώσεων, του προέδρου, κ.Μανώλη Μαθιουλάκη.

Για τη συγκεκριμένη συνάντηση άλλωστε, ενημερωθήκαμε τηλεφωνικά από την Λίγκα, λίγο πριν από τα μεσάνυχτα της Τετάρτης, κάτι που καθιστά την ούτως ή άλλως δύσκολη μετακίνηση από τα Χανιά στην Αθήνα, σχεδόν αδύνατη.

Ελπίζουμε ότι την επόμενη φορά, θα ειδοποιηθούμε από τους αρμόδιους φορείς, σε χρονικό διάστημα τέτοιο, ώστε να μπορέσουμε και εμείς να δώσουμε το παρών σε συναντήσεις που καθορίζουν το μέλλον των ομάδων, αλλά και της κατηγορίας γενικότερα».

Best of internet