Νέο απίθανο σποτάκι του Ηρακλή με τους... καναπέδες στη Μίκρα! (vid)

Νέο απίθανο σποτάκι του Ηρακλή με τους... καναπέδες στη Μίκρα! (vid)

Δημήτρης Ρούσσος
Νέο απίθανο σποτάκι του Ηρακλή με τους... καναπέδες στη Μίκρα! (vid)

bet365

Ο Ηρακλής διαθέτει τα εισιτήρια διαρκείας για τη νέα σεζόν και η καμπάνια με το μήνυμα «Φέρε τον καναπέ σου στη Μίκρα» μετράει καινούργιο... επεισόδιο που κλέβει τις εντυπώσεις!

100% Επιστροφή* χρημάτων στον αγώνα Ιταλία - Ουκρανία! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Ο «Γηραιός» βρίσκεται εν αναμονή της έναρξης της νέας σεζόν στη Football League, θέλοντας να βάλει τις βάσεις για την επιστροφή του στα «σαλόνια» του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Σ' αυτή την προσπάθεια καλεί τους οπαδούς του να τον στηρίξουν, αγοράζοντας ένα εισιτήριο διαρκείας, αλλά με τρόπο αλληλέγγυο και πρωτότυπο!

Μετά την παρουσίαση της καμπάνιας «Φέρε τον καναπέ σου στη Μίκρα», ο Ηρακλής παρουσίασε μέσω social media το επόμενο σποτάκι, όπου η σύζυγος φωνάζει στον άντρα της, επειδή παίρνει τον καναπέ του σπιτιού και τον παραδίδει στον σύλλογο!

Εκεί έγκειται η πρωτοτυπία. Ο Ηρακλής δίνει ως αντάλλαγμα για τους καναπέδες ένα εισιτήριο διαρκείας, ενώ τα έπιπλα θα δοθούν στο ΡΕΤΟ ΕΛΛΑΣ – ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ, μια Μ.Κ.Ο. με κοινωφελή, κοινωνικό και μη κερδοσκοπικό χαρακτήρα, ένα δίκτυο Αλληλέγγυας και Συνεργατικής Οικονομίας με σκοπό την ψυχική, πολιτιστική και πνευματική βοήθεια στους ανθρώπους που ζουν στο περιθώριο και ιδιαίτερα τους τοξικομανείς.

Τα εισιτήρια διαρκείας αφορούν όλες τις Θύρες εκτός των VIP.

Με αυτό τον τρόπο ο Ηρακλής δείχνει το κοινωνικό πρόσωπο του συλλόγου, συνδυάζοντας μια εμπορική πράξη με την αλληλεγγύη προς τον συνάνθρωπο.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα