«Ολες οι ομάδες να είναι βιώσιμες»

Gazzetta team
«Ολες οι ομάδες να είναι βιώσιμες»

bet365

Ο Λεωνίδας Λεουτσάκος μίλησε για την οικονομική κατάσταση που επικρατεί στην Football League
Για τη χθεσινή απόφαση της ΕΠΟ όπου επισημοποίησε πως ο 2ος της Football League θα δώσει μπαράζ ανόδου, αλλά και την κατάσταση στην κατηγορία μίλησε ο Λεωνίδας Λεουτσάκος στον FAIR PLAY FM.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ
Για τις επαφές με την Πολιτεία για τα τηλεοπτικά δικαιώματα: «Περιμένουμε να κάνουμε και τη συνάντηση με την Πολιτεία και να αποφασίσει και η ΕΡΤ, προκειμένου στη συνέχεια να ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Η έναρξη πάει είτε για τις 30 Σεπτεμβρίου είτε για τις 7 Οκτωβρίου. Ψάχνουμε και δικούς μας χορηγούς, ώστε να ξέρουμε πόσα ακριβώς χρήματα μπορούμε να διαθέσουμε στις ομάδες».
Για την ισχύ της συμφωνίας: «Αν ξέρω καλά, η συμφωνία αυτή θα είναι για δύο χρόνια. Οπότε θα είναι κατοχυρωμένα, το θεωρώ σίγουρο αυτό».
Για τη συνάντηση με τους ανθρώπους του Ηρακλή: «Είχα γνωρίσει και τον κ. Παπαδόπουλο. Αναμφίβολα ο Ηρακλής είναι μία μεγάλη ομάδα κι ένα ιστορικό σωματείο και η θέση του είναι στη Superleague. Για εμάς είναι τιμή να έχουμε μία τέτοια ομάδα. Μακάρι να βρει το δρόμο του, όπως τον βρήκε κι ο Άρης. Με τον κ. Καραντώνη κάναμε μία συζήτηση για το πώς λειτουργεί η κατηγορία, ποια προβλήματα υπάρχουν, ήταν γενικότερα μία συζήτηση ενημέρωσης».
Για τη στήριξη από τον υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη: «Είμαστε υποχρεωμένοι να βοηθήσουμε και τις λεγόμενες μεγάλες ομάδες και τις μικρότερες. Ο στόχος μας είναι όλες οι ομάδες να γίνουν βιώσιμες και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε. Ο κ. υφυπουργός μας είπε ότι θα ξαναμιλήσουμε μετά τις 15-20 του μηνός κι έχει διάθεση να βοηθήσει. Άλλωστε είναι ο μοναδικός που έχει βοηθήσει και βρίσκεται κοντά μας».
Για τις ομάδες της φετινής Football League: «Η Δόξα Δράμας έχει έναν καλό επενδυτή, όπως και τα Τρίκαλα. Υπάρχουν και άλλες ομάδες, όπως ο Ηρόδοτος, ο Κισσαμικός, ο Αήττητος Σπάτων που ανέβηκε τώρα, γενικά θα είναι ένα ενδιαφέρον πρωτάθλημα. Την Παρασκευή έχουμε το συμβούλιο και θα διευθετηθούν όλα τα ζητήματα

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα