«Ολες οι ομάδες να είναι βιώσιμες»

«Ολες οι ομάδες να είναι βιώσιμες»

 «Ολες οι ομάδες να είναι βιώσιμες»

Ο Λεωνίδας Λεουτσάκος μίλησε για την οικονομική κατάσταση που επικρατεί στην Football League

Για τη χθεσινή απόφαση της ΕΠΟ όπου επισημοποίησε πως ο 2ος της Football League θα δώσει μπαράζ ανόδου, αλλά και την κατάσταση στην κατηγορία μίλησε ο Λεωνίδας Λεουτσάκος στον FAIR PLAY FM.  
 
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ 
Για τις επαφές με την Πολιτεία για τα τηλεοπτικά δικαιώματα: «Περιμένουμε να κάνουμε και τη συνάντηση με την Πολιτεία και να αποφασίσει και η ΕΡΤ, προκειμένου στη συνέχεια να ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Η έναρξη πάει είτε για τις 30 Σεπτεμβρίου είτε για τις 7 Οκτωβρίου. Ψάχνουμε και δικούς μας χορηγούς, ώστε να ξέρουμε πόσα ακριβώς χρήματα μπορούμε να διαθέσουμε στις ομάδες».
 
Για την ισχύ της συμφωνίας: «Αν ξέρω καλά, η συμφωνία αυτή θα είναι για δύο χρόνια. Οπότε θα είναι κατοχυρωμένα, το θεωρώ σίγουρο αυτό».
 
Για τη συνάντηση με τους ανθρώπους του Ηρακλή: «Είχα γνωρίσει και τον κ. Παπαδόπουλο. Αναμφίβολα ο Ηρακλής είναι μία μεγάλη ομάδα κι ένα ιστορικό σωματείο και η θέση του είναι στη Superleague. Για εμάς είναι τιμή να έχουμε μία τέτοια ομάδα. Μακάρι να βρει το δρόμο του, όπως τον βρήκε κι ο Άρης. Με τον κ. Καραντώνη κάναμε μία συζήτηση για το πώς λειτουργεί η κατηγορία, ποια προβλήματα υπάρχουν, ήταν γενικότερα μία συζήτηση ενημέρωσης».
 
Για τη στήριξη από τον υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη: «Είμαστε υποχρεωμένοι να βοηθήσουμε και τις λεγόμενες μεγάλες ομάδες και τις μικρότερες. Ο στόχος μας είναι όλες οι ομάδες να γίνουν βιώσιμες και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε. Ο κ. υφυπουργός μας είπε ότι θα ξαναμιλήσουμε μετά τις 15-20 του μηνός κι έχει διάθεση να βοηθήσει. Άλλωστε είναι ο μοναδικός που έχει βοηθήσει και βρίσκεται κοντά μας».
 
Για τις ομάδες της φετινής Football League: «Η Δόξα Δράμας έχει έναν καλό επενδυτή, όπως και τα Τρίκαλα. Υπάρχουν και άλλες ομάδες, όπως ο Ηρόδοτος, ο Κισσαμικός, ο Αήττητος Σπάτων που ανέβηκε τώρα, γενικά θα είναι ένα ενδιαφέρον πρωτάθλημα. Την Παρασκευή έχουμε το συμβούλιο και θα διευθετηθούν όλα τα ζητήματα

Best of internet