Προβληματισμός στον Αήττητο Σπατών για την έδρα

Gazzetta team
Προβληματισμός στον Αήττητο Σπατών για την έδρα

bet365

Ο πρόεδρος του Αήττητου Σπάτων, Νίκος Κατσιγιάννης, δεν έκρυψε τον προβληματισμό του για έδρα που θα δηλώσει η ομάδα στο πλαίσιο των ματς Κυπέλλου.

Ιστορικά ματς θα δώσει ο Αήττητος Σπάτων, ο οποίος στην πρώτη του επαγγελματική χρονιά θα παίξει για το Κύπελλο με ΠΑΟΚ, Άρη και Εργοτέλη. Μάλιστα, ο πρόεδρος της ομάδας Νίκος Κατσιγιάννης έστειλε το δικό του μήνυμα προς τους υπεύθυνους οι οποίοι δεν έχουν έτοιμη την έδρα της ομάδας.

Η δήλωσή του στην επίσημη σελίδα της ΠΑΕ στο facebook:

Η ομάδα μας βρίσκεται για πρώτη φορά στην ιστορία της στους «32» του Κυπέλλου Ελλάδας! Θα παίξουμε ιστορικά ματς με τεράστιες ομάδες όπως είναι ο ΠΑΟΚ, ο Άρης κι ο Εργοτέλης.

Αυτή η κλήρωση αποτελεί για εμάς τεράστια πρόκληση! Υποσχέθηκα στην αρχή της σεζόν ότι θα δημιουργήσω ένα σύνολο που θα μας κάνει όλους περήφανους. Κι αυτό πιστεύω πως πράξαμε.

Δυστυχώς, όμως, υπάρχει πολύ σοβαρή περίπτωση να μην παίξουμε στο «σπίτι» μας την άλλη εβδομάδα στο πρώτο ματς Κυπέλλου αλλά σ’ άλλη έδρα που πιθανόν να δηλώσουμε. Αυτό φυσικά είναι κάτι που προβληματίζει πολύ τόσο εμένα όσο και τους συνεργάτες μου γι’ αυτήν την τεράστια προσπάθεια που καταβάλουμε!

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα