Νίκη στην Καλλιθέα και τώρα... Πανιώνιος!

Gazzetta team
Νίκη στην Καλλιθέα και τώρα... Πανιώνιος!

bet365

Φιλική νίκη μέσα στην Καλλιθέα με 1-0 πέτυχε ο Αήττητος Σπατών με τους νεοφώτιστους να δίνουν την Παρασκευή ένα ακόμα πιο δυνατό ματς, καθώς φιλοξενούν τον Πανιώνιο.

Επιστροφή* πονταρίσματος στον αγώνα Γερμανία - Γαλλία, αν o Μ'Μπαπέ σκοράρει το πρώτο γκολ στην αναμέτρηση! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Τη νίκη με 1-0 επί της Καλλιθέας στο «Ελ Πάσο» πέτυχε ο Αήττητος Σπατών σε φιλική αναμέτρηση. Το μοναδικό γκολ της συνάντησης έβαλε ο Μαρουκάκης ο οποίος εκμεταλλεύτηκε ένα αμυντικό λάθος, στέλνοντας την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα.

Από εκεί και πέρα, ο Αήττητος δεν έδωσε χώρους στον αντίπαλο, είχε την κυκλοφορία της μπάλας αλλά δεν δημιούργησε πολλές φάσεις για γκολ με το 0-1 να παραμένει ως το τέλος.

Αρχική σύνθεση: Γεωργακόπουλος, Αμπάρα, Μανωλάς, Βούκοβιτς, Μάγκας, Καζνέτσι, Χατζηιωαννίδης, Σταματάκης, Μαρουκάκης, Νηκλιτσιώτης, Άντερσον

Επαιξαν επίσης οι: Σπυρόπουλος, Τσέλιος, Σοφιάνης, Κατσάρας, Κατσέρης, Κοκκαλάς, Ηρακλής, Μουστάκης, Βασιλείου, Γροντής, Ματσούκας, Κοκκόρης, Χριστοφιλέας, Κολλαράς

-- Πλέον, το μυαλό μας είναι στο φιλικό με τον ΠΑΝΙΩΝΙΟ την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17:45 στα ΣΠΑΤΑ!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα