Έφτασε στη Λάρισα ο Ριμπερί! (pic)

Gazzetta team
Έφτασε στη Λάρισα ο Ριμπερί! (pic)

bet365

O Στίβεν Ριμπερί, αδερφός του Φρανκ, έφτασε το απόγευμα της Τρίτης (4/9) στη Λάρισα και είναι έτοιμος να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Απόλλωνα, συνεχίζοντας την καρίερα του στη Football League.

«Πάτησε» Ελλάδα ο αδερφός του διάσημου μεσοεπιθετικού της Μπάγερν Μονάχου, που έχει υπογράψει προσύμφωνο με τον Απόλλωνα Λάρισας.

Όπως όλα δείχνουν, ο Φρανκ θα παρακολουθεί πλέον περισσότερο από... ποτέ το πρωτάθλημα της Football League, ώστε να βλέπει τους αγώνες του Στίβεν με τα χρώματα των Θεσσαλών.

Ο παίκτης έφτασε σήμερα (4/9) το απόγευμα απο το Παρίσι και θα καταλύσει σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης και απομένουν μόνο τα τυπικά για την ολοκλήρωση του deal.

Έτσι ο Απόλλωνας θα γίνει η έκτη ομάδα στην καριέρα του 22χρονου Γάλλου, μετά τη Λανς, τη Σταντ Πορτελουά, τη Μπάγερν Μονάχου (β' ομάδα), τη Μπουλόν και την Αζαξιό.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα