Φιλική νίκη ο Αήττητος κόντρα στον ΑΟΧ Κισσαμικό

Gazzetta team
Φιλική νίκη ο Αήττητος κόντρα στον ΑΟΧ Κισσαμικό

bet365

Ο Αήττητος Σπάτων νίκησε με 2-0 τον ΑΟΧ Κισσαμικό σε φιλικό που έγινε στο Καρπενήσι.

Πρώτο φιλικό, σε επαγγελματικό επίπεδο, πρώτη νίκη για την ομάδα του Αήττητου Σπάτων.

Κόντρα σε μια πολύ καλή και έμπειρη ομάδα όπως ο ΑΟΧ Κισσαμικός, ο Αήττητος επικράτησε 2-0 χάρη στα γκολ του Βασιλείου στο 20' και του Ματσούκα στο 75' (έκαναν το ανεπίσημο ντεμπούτο τους).

Συνθέσεις Ομάδων

Αήττητος Σπάτων (Σούλης Παπαδόπουλος): Κοκκαλάς(46΄ Τσέλιος), Μουστάκης(68΄ Ζουμπουλάκης), Κολλαράς(46΄ Μανωλάς), Χριστοφιλέας, Μάγκας, Ηρακλής(59΄ Σταματάκης), Καζνέτσης(85΄ Κοκκόρης), Νικλητσιώτης(46΄ Καλογέρης, 73΄ λ.τρ. Μαρουκάκης), Γροντής(53΄ Χατζηιωαννίδης), Ματσούκας(87΄ Κωστόπουλος), Βασιλείου(46΄ Σοφιάνης)

ΑΟΧ/Κισσαμικός (Γιώργος Πετράκης): Δασκαλάκης(46΄ Λαζαρίδης), Σισέ(64΄ Γρηγορόπουλος), Καντιμά, Ζιούλης, Αρναούτογλου(46΄ Παπαχρήστος), Σελινιωτάκης(64΄ Κεχαγιάς), Γκίνη, Τεγούσης, Σιμόν(64΄ Νάρφα), Καραγιάννης(46΄ Βρεττός), Αρναρέλλης(64΄ Νικολούδης)

Ο Αινείας Καλογέρης έβγαλε τον ώμο του και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Καρπενησίου συνοδεία του γενικού αρχηγού Μάκη Μπατσιάκου, ο οποίος ευχαριστεί τους θεράποντες ιατρούς. Ο νεαρός μέσος θα μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον δύο εβδομάδες και από την Τρίτη (21/8) θα είναι στην Αθήνα για να ξεκινήσει το στάδιο αποθεραπείας του.

Η δήλωση του Σούλη Παπαδόπουλου μετά τη νίκη του Αήττητου

«Ηταν το πρώτο φιλικό μας απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα, που πέρυσι τερμάτισε 4η στο πρωτάθλημα, έχει υψηλές βλέψεις και διαθέτει ένα πολύ καλό προπονητικό επιτελείο σε νεαρή ηλικία. Κατά τη γνώμη μου Θα είναι από τις ομάδες που θα πρωταγωνιστήσουν.

Το αποτέλεσμα δεν μετράει για εμάς, είναι απλά ένα φιλικό αλλά είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών, ειδικά από τη στιγμή που είμαστε μια ομάδα μόλις δέκα ημερών.

Όσον αφορά στο ματς, στο πρώτο 30λεπτο ήμασταν καλοί, μετά ο αντίπαλός ήταν πολύ καλύτερος αλλά εμείς καταφέραμε σ' αυτό το διάστημα να μην απειληθούμε. Στο δεύτερο μέρος έγιναν πολλές αλλαγές και δεν μπορούμε να κρίνουμε.

Στέκομαι στην προσπάθεια. Οι ομάδες δεν χτίζονται από ένα ματς, αλλά μέσα από πολύ κόπο και πάρα πολλή δουλειά. Βρισκόμαστε στο Καρπενήσι μόλις τέσσερις μέρες και έχουμε πολλά να κάνουμε ακόμη»

Ευχαριστούμε τον ΑΟΚ Κισσαμικό για το φιλικό, εύχομαι να έχουν μια καλή σεζόν».

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα