Έτοιμος για το πρώτο του φιλικό ο Αήττητος Σπάτων

Gazzetta team
Έτοιμος για το πρώτο του φιλικό ο Αήττητος Σπάτων

bet365

Στις 18.00 στο Καρπενήσι, όπου και πραγματοποιεί το βασικό στάδιο προετοιμασίας του, ο Αήττητος Σπάτων δίνει το πρώτο δυνατό του τεστ ενόψει της νέας σεζόν κόντρα στον Κισσαμικό.

Βαλένθια - Ατλέτικο Μαδρίτης με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Αναλυτικά:

«Η πρώτη επαγγελματική προετοιμασία στην ιστορία της ομάδας μας διεξάγεται στο Καρπενήσι μέσα σε άψογο κλίμα.

Παρά τους εξαντλητικούς ρυθμούς των καθημερινών διπλών προπονήσεων, οι παίκτες τα δίνουν όλα κι ο Σούλης Παπαδόπουλος μαζί με τον Αλέξανδρο Ρεντζή έχουν μείνει άκρως ικανοποιημένοι από την μέχρι τώρα προσπάθεια τους.

Η παρουσία του κ. Σούλη Παπαδόπουλου, δε, στο Καρπενήσι δεν έχει περάσει απαρατήρητη από προπονητές των γύρω περιοχών που παρακολουθούν το πρόγραμμα των προπονήσεων του και δεν χάνουν την ευκαιρία να ζητήσουν συμβουλές του και να μιλήσουν μαζί του αποκομίζοντας αρκετά από την εμπειρία του.

Παρά το αυριανό (πρώτο) φιλικό με τον Κισσαμικό (18:00), θα υπάρχει κανονικά πρωινή προπονηση, την οποία θα επιτηρούν - όπως κάνουν καθημερινά εξάλλου - οι κ.κ. Δουφεξής - Μπατσιάκος».

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα