Κουκόλης: «Να ανέβω με τον Ηρακλή στη μεγάλη κατηγορία»

Κουκόλης: «Να ανέβω με τον Ηρακλή στη μεγάλη κατηγορία»

Gazzetta team
Κουκόλης: «Να ανέβω με τον Ηρακλή στη μεγάλη κατηγορία»

bet365

Ο Χρήστος Κουκόλης μίλησε για τους στόχους που βάζει στον Ηρακλή και ανέφερε πως θέλει την άνοδο.

Σπαρτάκ Μόσχας - ΠΑΟΚ με αξεπέραστο Live Στοίχημα και 190+ ειδικά στοιχήματα! (21+)

Αναλυτικά όσα είπε στον Metropolis FM 95,5

Για τον στόχο της ανόδου: «Ο Ηρακλής πρέπει να παίξει για την άνοδο, βασικά δεν πρέπει να βρίσκεται στην Β Εθνική. Υπήρχαν αξιόλογοι παίκτες στην ομάδα, ήρθαμε και κάποιοι ακόμη για να πετύχουμε τον στόχο της ανόδου».Για την απόφαση του να μετακομίσει στον Ηρακλή: «Ο Ηρακλής είναι μεγάλη ομάδα, δεν χρειάζεται κάτι άλλο να σκεφτείς. Σοβαρό ρόλο στην απόφασή μου έπαιξε και η έλευση του Μυροφορίδη, ο Ηρακλής είναι ιστορική ομάδα και είναι πολύ καλή επιλογή για μένα».

Για την εικόνα του Ηρακλή στο φιλικό κόντρα στην Κέρκυρα: «Το κλίμα είναι πολύ καλό, ο προπονητής δουλεύει σωστά. Το μόνο που μένει είναι να ενταχθούμε και οι υπόλοιποι στο τακτικό κομμάτι, υπήρχαν 13 παίκτες και φαίνεται να έχει γίνει καλή δουλειά. Εχω καλές εντυπώσεις από τον κ.Μπαξεβάνο και τη δουλειά του».

Για τους στόχους του στον Ηρακλή: «Να ανέβω με τον Ηρακλή στη μεγάλη κατηγορία».

Για την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο: «Είναι η δουλειά μας, πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι όποτε και να ξεκινήσει το πρωτάθλημα για να είμαστε ανταγωνιστικοί. Η κατάσταση είναι δύσκολη για την Ελλάδα, όχι μόνο στο ποδόσφαιρο και εμείς δεν μπορούμε παρά να το δεχθούμε».

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα