Λεουτσάκος: «Δεν ξεκινάμε χωρίς χρήματα»

Gazzetta team
Λεουτσάκος: «Δεν ξεκινάμε χωρίς χρήματα»

bet365

Ο πρόεδρος της Foorball League τόνισε πως η δεύτερη τη τάξη επαγγελματική κατηγορία δεν έχει κάποια ενημέρωση για τα τεκταινόμενα
Κάθετος ήταν ο Λεωνίδας Λεουτσάκος, σε ότι αφορά τις τελευταίες εξελίξεις στο ποδόσφαιρο. Η πλευρά της Football League εμμένει στην προκήρυξη που ψήφισε πρόσφατα (να ανέβουν 2 και να πέσουν 4 από τη Super League) και ο πρόεδρός της μιλώντας στο «Metropolis» στάθηκε στα πολλά προβλήματα που υπάρχουν στην κατηγορία. «Αναμένουμε. Είμαστε οι τελευταίοι. Αναμένουμε τον υπουργό και όχι τη Super League. Περιμένουμε να δούμε τι θα πάρουμε ως Λίγκα. Αν δεν ικανοποιηθούν οι ομάδες, δεν θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Πώς θα ξεκινήσουμε χωρίς να ικανοποιηθούμε; Η απαίτηση είναι να ικανοποιηθούν οι ΠΑΕ με σεβαστό ποσό. Πάλι ψίχουλα θα πάρουμε; Ας μας δώσουν 4-5 εκατ. ευρώ. Αν παίρνει μία μεγάλη ΠΑΕ 5 εκατ. ευρώ και η άλλη παίρνει 3 εκατ. ευρώ, οι 16 ομάδες της Football League, πόσα πρέπει να πάρουν; Η κοινή λογική τι λέει; Είμαστε επαγγελματική κατηγορία, κι εμείς έχουμε δικαιώματα, υπάρχουν απαιτήσεις, θέλουμε χρήματα. Οι πρόεδροι της Λίγκας πληρώνουν την Εφορία, το ΙΚΑ», είπε αρχικά.
Και συνέχισε. «Πρέπει να μπούμε κι εμείς στο παιχνίδι. Κάναμε το πρωτάθλημα από 18 ομάδες, 16. Τι άλλο πρέπει να κάνουμε; Στο τέλος θα μας αφανίσουν κιόλας. Τι θα γίνει τώρα; Δεν ξέρουμε κάτι επίσημο για την αναδιάρθρωση. Κάθε μέρα αλλάζουν τα δεδομένα. Κάθε μέρα ακούμε κάτι διαφορετικό. Είναι απίστευτο. Εχουμε ζαλιστεί από την όλη κατάσταση. Περιμένουμε να μας φωνάξει ο υφυπουργός. Είμαστε οι τελευταίοι των Μοϊκανών. Ετσι, πάμε. Πέρσι, ήμασταν οι φτωχοί. Μη ξεχνάτε ότι έχουμε και δικαστικές διαμάχες με τη Super League. Το ποσό που μας οφείλεται είναι στα 16,5 εκατ. ευρώ. Τα διεκδικούμε από το 2012. Είναι βάσει του νόμου, όχι ό,τι λέει ο Λεουτσάκος. Δεν πρέπει να μπουν στο τραπέζι κάποια στιγμή; Πήραμε τα χρέη από τη Super League. Είμαστε ως κατηγορία μόνο για να πληρώνουμε. Πόσα θα πληρώσουμε;». Κλείνοντας σχολίασε πως «όλες οι ομάδες εκεί θα κινηθούν. Πώς θα ξεκινήσουν χωρίς χρήματα; Η κοινή λογική το λέει. Δεν μιλώ εξ ονόματος μου, αλλά δεν βλέπω να ξεκινάμε, αν δεν δούμε χρήματα…».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα